Itt a világ első moziautója bársonyülésekkel és 42 colos képernyővel

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Óriási TV képernyővel és mozis ülésekkel felszerelve érkezik a világ első moziautója. A hátsó ülésen két szerencsés utas élvezheti az egyedi moziélményt menet közben.

Társszerző: Hajdu Balázs

Elsőként a britek tesztelhetik a moziautót, ráadásul teljesen ingyen. A különleges jármű hátsó ülései valóban egy moziteremre hasonlítanak a piros bársonyülésekkel és a 42 colos képernyővel.

Az ötlet megálmodója a Hertz autókölcsönző cég, mely egy promóciós kampány részeként alakított át egy családi autót moziautóvá. A kampány egyébként a „Go Anywhere” nevet viseli, és a korlátlan autós wifit hivatott népszerűsíteni. A korlátlan internetelérésnek köszönhetően a hátsó ülésen utazók gyakorlatilag bármilyen általuk választott filmet meg tudnak nézni.

Bársony ülések az autómoziban

A hatalmas képernyő mellett az autó felszereltségéhez tartoznak LED lámpák, moziteremben használt függönyök és hangrendszer, illetve teljesen sötített ablakok.

A Hertz néhány szerencsés brit számára odaadja az autót egy hétvégére, méghozzá teljesen ingyen. A rajongóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy megosztják a kedvenc filmjük címét Facebookon vagy Twitteren, a #HertzCinemaCar hashtaget használva.

A felhívás június 11-ig tart, így akik vágynak az autó kipróbálására, nem nagyon vesztegethetik idejüket.

Indul a film

A négykeréken mozgó mozi egyébként részt vesz a Hertz UK turnén is, mely érinti a londoni Heathrow repülőteret, a Marble Archt, valamint az edinburghi repülőteret is, hogy a potenciális ügyfelek közelebbről is megismerhessék az élményt.

Az autókölcsönző vállalat bizonyos európai országokban is piacra kívánja dobni a moziautót. A tervekkel kapcsolatos közlemény az alábbiakat tartalmazza:

„Örömmel jelentjük be a „Go Anywhere” korlátlan wi-fi szolgáltatás elindítását, melynek segítségével akár útközben is átélhetővé válik a valódi moziélmény. Korlátozott ideig ugyan, de az európai ügyfeleinknek is megadjuk a lehetőségét, hogy kipróbálják az új modellünket, és a hozzá tartozó igencsak egyedi szolgáltatást.”

A britek ingyen tesztelhetik az autómozit

Az autós mozik retró hangulata után érkezik a 21. század moziautója, mely a hosszú, unalmas autós kirándulásokat valódi szórakozássá varázsolhatja.

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

GAZ M24, LAZ 695, fekte fehér kép, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. július 12.
Képes vagy felismerni mind a 9 szocialista autót? A 3,6-os eredmény nem jó, de nem is tragikus!
Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.

További hírek