szombat - 2023. szeptember 23.
19.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Nanobase: Így lehet öntisztuló az autód

2017. november 23. | 00:55

Az öntisztulást lótuszeffektusnak is hívják, a tökéletes felületről a vízcseppekkel a szennyeződések is le tudnak peregni. Erre ma már autód is képes lehet!

Láthatatlan védőpajzs!

„Kerámia járművédelem a nanobase”

Az elmúlt néhány évben nagyot fordult az autóápolási iparág. Évről évre új technológiák teszik lehetővé, hogy a járművek a legmodernebb felületkezelő anyagokkal legyenek védve, ezzel megőrizve azok értékét. A tartósan karcmentes fényezést már több mint 10 éve elérhetővé tette néhány autóipari cég. A modern autólakkok kerámia keménységűek, amelyek a prémium kategóriás járműveknél alapkövetelmény. De mi a helyzet a többi kategóriával, és mit jelent mindez a gyakorlatban?

A Nanobase Kft. 2012 év óta foglalkozik nanotechnológiás és kerámia bevonatokkal. A cég szolgáltatásaikat azoknak a jármű tulajdonosoknak ajánlja, akik szeretnék megóvni a járműveiket a karcolásoktól, és optikailag a legtökéletesebb látványt szeretnék minden nap az autóikon tudni.

A Hendlex kerámia bevonat egy modern autóápolási termék, amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi karcálló és vízlepergető bevonat működéséhez. A Hendlex kerámia bevonat használatával a jármű csillogó, karcálló és vízlepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét, valamint megvédi minden olyan környezeti és mechanikai hatástól, mint például az UV sugárzás okozta lemattulás, mosási karcok, savak, lúgok. A Hendlex kerámia bevonat lehetővé teszi új és használt járművek fényezésének utólagos kezelését!

A hendlex kerámia védelemmel ellátott autók messziről kitűnnek a tömegből, tükörfényesek, tiszták és eleganciát sugároznak.

Mitől védi meg az autót a kerámia bevonat?

Gépjárműved bizony tartósan ki van téve a környezeti ártalmaknak, a természet káros hatásainak, főleg azok, amelyek idejük nagy részét a szabadban, fedél nélkül töltik. Ősszel az eső és a sár, télen a hó és a jég, a só és a sár elegye támadja meg, míg nyáron az út pora és az uv sugárzás teszi próbára a külső felületeket. A Nanobase környezetbarát vegyszermentes tisztítási módszert kínál, mellyel a szennyeződések 90%-a tiszta vízzel eltávolítható. A járművek kerámia kezelésének a célja, hogy megóvja azokat a természet károsító hatásaitól, és mint egy láthatatlan védőpajzs, diszkréten, mégis nagyon hatásosan őrizze annak újszerű állapotát.

A Nanobase kerámia bevonatáról egy rövid videó:

 

 

Nanotechnológiás bevonat előnyei:

✅ Tartós UV védelmet biztosít
✅ A napi szennyeződések eltávolítása teljes egészében tiszta vízzel,vegyszerek elhagyásával elvégezhető
✅ Csekély munkaráfordítás a tisztítás során és lényegesen jobb tisztíthatóság, Easy to Clean tulajdonságú
✅ Sav és lugálló bevonatot képez
✅ Vízlepergető hatású
✅ Jobb karcállóság

A Nanobase vízi járművek nanotechnológiás kezelését is vállalja, hiszen azok is tartósan ki vannak téve az UV sugárzásnak, emiatt nagyon fontos a megfelelő védelem.

Forrás:

  • Nanobase
Stílussal a pályán – José Gutierrez kicsípett 1997-es Nissan 240SX-e Az 5 legproblémásabb japán motor

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!