péntek - 2023. szeptember 29.
14.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Nem győztek Bugattit vásárolni 2022-ben a gazdagok

2023. január 10. | 14:10

Története legeredményesebb évét zárta az autógyártó.

Már csak 100 páldányt kell legyártania a Bugattinak ahhoz, hogy elérje a Chiron esetében kitűzött 500 darabos példányszámot. Amellett tehát, hogy rengeteg Chiron készült 2022-ben, 9 darab Chiron Super Sport 300+ modellt is átvehettek a tulajdonosok.

Ezek mellett 10 darab Centodieci is elkészült, így összesen 80 autót szállított le a Bugatti a megrendelőknek. Ezzel pedig történetük legeredményesebb évét zárták.

A gyártó egyébként egyre nagyobb hangsúlyt fektet a használtautó-piacra is, egy külön részleg foglalkozik azokkal a vevőkkel, akik használt Bugattit szeretnének venni. Azt nem közölték, hogy hány használt modellt értékesítettek a program keretében, de azt tudni lehet, hogy minden egyes ilyen autót egy 110 pontból álló ellenőrzési folyamatnak vetnek alá annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban kerülhessenek új gazdáikhoz.

A Bugatti 2023-ra is tartogat érdekességeket, hiszen jön a mindössze egy példányban készülő Chiron Profilee, valamint a Bolide is eljut majd a vásárlókhoz.

Ha érdekel, milyen egy életnagyságú, LEGO-ból készült Chiron, akkor ezt a videót se hagyd ki:

Bugatti
Elmérhette a kanyart, folyóba hajtott és meghalt egy férfi Szabolcsban Így kell egy szétbarmolt főtengellyel havat takarítani egy Ladáról - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!