Nyári kedvezmények a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!

Néhány tippet már olvashattál az Alapjáraton azzal kapcsolatban, hogy mire is kell figyelni akkor, amikor a nyári hőségben indulnál el autóddal. Természetesen gyermeket, papát-mamát nem hagyhatsz a kocsiban, hiszen a Használtautó felmérése szerint 10 perc után 40, 15 perc elteltével 45 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála, amely már extrém módon megviseli az emberi szervezetet. A másik legfontosabb dolog a nyári gumi használata, hiszen a téli abroncs 30 fok körüli hőmérséklet esetén nem működik megfelelően, a fékút 60 km/h-ás sebesség esetén a duplájára is növekedhet.

drivingcamp nyári kedvezmények

Nos, a drivingcampen biztos, hogy újszerű nyári gumival fogsz közlekedni, és azt sem fogják engedni, hogy tangapapucsba hajts fel a modulokra, hiszen ezek a könnyű lábbelik nem biztosítanak megfelelő tartást, elég ha egy rossz pillanatban csúszik le a fékpedálról a lábad és máris megvan a baj. A drivingcamp csapata szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy mindig épségben, biztonságban érkezz meg barátaiddal, családoddal a célállomásra. A tengerpartok, Balaton környékén megnövekedett forgalomban, közutakon, autópályákon még több veszélynek vagyunk kitéve, köszönhetően a fáradt, vagy túlságosan kipihent sofőröknek.

A váratlan helyzetek elkerülése érdekében a drivingcampen a június 8. és augusztus 31-e között:

  • 6 órás tréninget 4 órás áráért
  • 8 órás tréninget 6 órás áráért vásárolhatod meg!

FONTOS! A kedvezményeket a tréningek megvásárlásánál egy kód segítségével érvényesítheted. A 6 órás tréningnél a DCHGET6FOR425 kód, míg a 8 órás tréningnél a DCHGET8FOR625 kód beírását követően a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt.

autósmozi

A drivingcamp weboldalát és a Facebook oldalát érdemes figyelemmel kísérned, hiszen az első, áprilisi vetítés sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, folytatják az autósmozi programot. A szavazatok alapján júniusban a Pulp Fiction-t vetítették, a következő film sorsa is a te kezedben is van!

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!

További hírek