Nyári kedvezmények a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!

Néhány tippet már olvashattál az Alapjáraton azzal kapcsolatban, hogy mire is kell figyelni akkor, amikor a nyári hőségben indulnál el autóddal. Természetesen gyermeket, papát-mamát nem hagyhatsz a kocsiban, hiszen a Használtautó felmérése szerint 10 perc után 40, 15 perc elteltével 45 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála, amely már extrém módon megviseli az emberi szervezetet. A másik legfontosabb dolog a nyári gumi használata, hiszen a téli abroncs 30 fok körüli hőmérséklet esetén nem működik megfelelően, a fékút 60 km/h-ás sebesség esetén a duplájára is növekedhet.

drivingcamp nyári kedvezmények

Nos, a drivingcampen biztos, hogy újszerű nyári gumival fogsz közlekedni, és azt sem fogják engedni, hogy tangapapucsba hajts fel a modulokra, hiszen ezek a könnyű lábbelik nem biztosítanak megfelelő tartást, elég ha egy rossz pillanatban csúszik le a fékpedálról a lábad és máris megvan a baj. A drivingcamp csapata szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy mindig épségben, biztonságban érkezz meg barátaiddal, családoddal a célállomásra. A tengerpartok, Balaton környékén megnövekedett forgalomban, közutakon, autópályákon még több veszélynek vagyunk kitéve, köszönhetően a fáradt, vagy túlságosan kipihent sofőröknek.

A váratlan helyzetek elkerülése érdekében a drivingcampen a június 8. és augusztus 31-e között:

  • 6 órás tréninget 4 órás áráért
  • 8 órás tréninget 6 órás áráért vásárolhatod meg!

FONTOS! A kedvezményeket a tréningek megvásárlásánál egy kód segítségével érvényesítheted. A 6 órás tréningnél a DCHGET6FOR425 kód, míg a 8 órás tréningnél a DCHGET8FOR625 kód beírását követően a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt.

autósmozi

A drivingcamp weboldalát és a Facebook oldalát érdemes figyelemmel kísérned, hiszen az első, áprilisi vetítés sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, folytatják az autósmozi programot. A szavazatok alapján júniusban a Pulp Fiction-t vetítették, a következő film sorsa is a te kezedben is van!

Forrás:

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!
motorok a drivingcamp épülete előtt
2019. március 14.
Mindenki megtalálja a szintjének megfelelő képzést, amivel magabiztosan tud majd ülni a kétkerekű szépségén
After Work Tréning Drivingcamp
2019. április 24.
Ha munka után inkább egy kis lazulásra vágysz, mintsem a csúcsforgalomban történő idegölő araszolásra, irány a Drivingcamp, ahol intenzív tréningben részesülhetsz!