2018. május 29. | 06:46

Kabát Péter hivatalos honlapján tett közzé egy jótékony célú felhívást. A nyereményjáték keretein belül megnyerheted a korábbi magyar válogatott focista luxusautóját.

Kabát Péter 16-szoros magyar válogatott labdarúgóként fejezte be 2017 végén aktív pályafutását. Neve ismerősen csenghet az RTL Klub "Celeb vagyok, ments ki innen!" című valóságshowjából is, amelyet a nézők szavazata alapján megnyert az ex-labdarúgó.

Ismertségét kihasználva jótékonysági akció keretein belül válik meg Audi A5-ösétől, melyet akár te is megnyerhetsz. A "Kabát Peti autójáért játszom" játékban már 2 992 forinttal részt vehetsz. Minden befizetés a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesületet támogatja, melynek célja az ENSZ Gyermekjogi Egyezményben foglalt gyermeki jogok érvényesülésének elősegítése és védelme.

Mi a nyereményjáték tárgya?

Kabát Péter Audi A5-ös személygépjárműve. Paraméterei:

  • Hengerűrtartalom: 2967 cm3
  • Teljesítménye: 176 kW
  • Együttes tömege: 1685 kg
  • Hajtóanyaga: dízel
  • Műszaki érvényességi ideje: 2019. július 24.
  • Forgalmi értéke: 3 000 000 forint

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd Kabát Peti Audi A5-ösét?

  • Fizess be 2 922 forintot Paypalon keresztül
  • Fizess be 2 922 forintot a Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület számlájára
  • Utalj el 2 922 forintot a Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület Magnet Banknál vezetett 16200010-10081066 számú bankszámlaszámára
  • Bármelyik módszert is választod, ne felejtsd el beírni a közlemény rovatba a a neved, címed, telefonszámod vagy e-mail címed, hogy értesíteni tudjon Kabát Péter, ha te vagy a szerencsés nyertes

Mi a játék időtartama?

A játék 2018. május 27-én vette kezdetét, és várhatóan 2018. augusztus 15-én zárul. Ha szeretnéd növelni esélyeidet a nyereményre, többször is befizetheted a szóban forgó összeget.

A sorsolás tisztaságának érdekében a szerencsés nyertest Kabát Peti, a Reményt a Gyermekekért Közhasznú Egyesület nagykövete fogja személyesen kihúzni közjegyző és sorsolási bizottság jelenlétében a játék lezárulta utáni héten. A nyertes mellett tartalék nyertest is kihúznak.

Honnan lehet ismerős még Kabát Péter?

Kabát Péter labdarúgóként vált ismertté, letette névjegyét a fővárosi csapatok közül a Kispest-Honvéd, a Vasas SC és az Újpest FC színeiben is, de a Debreceni VSC csapatában is fontos mérkőzéseken lépett pályára. Hét évet légióskodott, megjárta Törökországot, Bulgáriát és Ausztriát is, mielőtt a Győri ETO-nál levezetett.

Mit érdemes tudni még a nyereményjátékról?

A nyeremény készpénzre nem váltható, és harmadik fél részére nem átruházható. Az Audit az Egyesület logójával felmatricázva veheti át a nyertes. A forgalmi adó, a regisztrációs díj és a forgalomba helyezési díj megfizetése alól mentesül a majdani nyertes, ám az autóval kapcsolatos vagyonszerzési illetéket, valamint az átírással kapcsolatos költségeket a nyertesnek kell fizetnie, csakúgy, mint az üzemeltetés költségét.

A nyereményt 90 napon belül veheti át a nyertes, utána a tartaléknyertest keresi fel a szervező. A nyereményjátékkal kapcsolatos fejleményeket az Kabát Peti Instagram profilján követheted nyomon.

A nyereményjáték szervezésében az Alapjárat semmilyen formában nem vesz részt, a játék szabályzatait a kabatpeter.hu weboldalon találod.

Forrás: kabatpeter.hu
Fotó: Réti Zsolt, az Újpest FC hivatalos fotósa