Programajánló a hétvégére 05.13-14.

Frissítve:
2018-11-02, 16:16

Sütkérezz a Velencei-tó partján autókat csodálva, vagy ámulj az Opelek között! Íme néhány autós találkozó, ahová a családdal is nyugodt szívvel kilátogathatsz!

2017.05.13. Corolla Club Tavaszi találkozó

Az autós vonatkozása mellett a Corolla Club tavaszi találkozója egy igazi családi rendezvény.
A jól megszokott különleges Corollák mellett lesz még konvojozás, bográcsozás, vetélkedők és az autó stírölés mellett élő szakmai eszmecserék. 

Az inulóknak keményen kell majd küzdeni a CorOlimpia serlegéért, érmeiért és nyereményeiért. Tavaly TI választhattátok meg, milyen versenyszámok legyenek, idén viszont teljesen új kihívásokkal szeretnének a szervezők kedveskedni.

Részletek és regisztráció

corolla club

2017.05.13. Parkoló Parádé 15. / Totalcar Mesterkurzus

Idén másodszor, összességében már 15. alkalommal Parkoló Parádé. Ha az ország legszínesebb parkolójában, extrém autóbolondok közt töltenéd a fél szombat délutánod, várunk a Hungexpón.

Folytatódik a Totalcar Mesterkurzus is, ezúttal Novoth Tibor mondja meg, hogyan tesszük tönkre az autónkat és meséli el, hogy miként előzhető meg a katasztrófa.

A Parkoló Parádé 15. / Totalcar Mesterkurzus Facebook eseménye

2017.05.12-13.  2. Tuning Beach - Velence

Második alkalommal várják az érdeklődőket a Tuning Beach szervezői, a Velenci tó partjára egy márkafüggetlen tuning találkozóra.

A rendezvény idén is a Velence Vízi Vár Strand És Rendezvény Központ kapott helyet! A pénteken érkezőket a helyszínen sátrazási lehetőség is várja limitált mennyiségben (30 - 35 sátorhely).

A programok között fellelhető lesz:

  • SEXY CAR WASH
  • Hifi dB verseny
  • Kipufogó dB verseny
  • Autó szépségverseny
  • Autós limbó
  • Autós "deep down" verseny
  • Tombola értékes nyereményekkel

A 2. Tuning Beach Facebook eseménye

tuning beach

2017.05.13. Opel Show 2017

2017-ben az Opel Show-nak a Fővárosi Rendezvénypark ad majd otthont. Számtalan érdekességgel várják az Opel fanokat és a kilátogató vendégeket.

Lesz autókiállítás, autószépségverseny, ügyességiversenyek, tombola, ki-mit tud, értékes nyeremények, adok-veszek kirakodó vásár, gyermekeknek gokartverseny, kézműves gyermeksarok.

Az Opel Show 2017 Facebook eseménye

opel show

2017.05.14. Váci úti Autómodell Börze

Régi és új autómodellek, autós játékok, automobiliak, prospektusok - könyvek - katalógusok és minden egyéb ami az autómániások fogára való.

A kicsiktől a nagyokig, a fillérestől az aranyat érőig, minden - közel száz eladó, több ezer modellje - autója - portékája közül válogathat.

Váci úti Autómodell Börze honlapja

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Esemény és programajánló május 12-13 között!
2018. május 08.
Nagyon aktív lesz a hétvége autós szempontból és egészen különleges is! Győrben cabrio találkozó, Tapolcán nemzetközi Ikarus találkozó, Verőcén pedig szezonnyitó Opel találkozó lesz és ez még nem minden!
Programajánló a hétvégére 05.05-07.
2017. május 04.
Nincs semmi programod hétvégére? Miért tespednél otthon, ha akad pár érdemi autós esemény szombatra és vasárnapra is?
Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.
Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.