Programajánló a hétvégére 07.14.- 07.16.

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Opeles arc vagy? Partizz kollégáiddal az Öreg-tó partján! A Hondásokat Dömsödön várják, a Stance őrültek pedig a Golftanyán tölthetnek el kiadós napot 

2017.07.14 - 07.16 - III. Opel Grill Party Tata

2017-ben harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Opel Grill Party Tatán, idén már péntektől kezdve várnak minden Opel rajongót egy jó hangulatú sütögetős, bulizós hétvégére!

A helyszín az Öreg-tó Kemping lesz, díjakat itt nem osztanak ki, e helyett az Opeles közösség összekovácsolása a cél: lesz pia, kaja, zene, jó hangulat, sütés, főzés, medencézés, és sok szép Opel!

Több infó Facebookon:

Facebook esemény

III. Opel Grill Party

2017.07.15. - Stancefest® 2017

Negyedik alkalommal ismét megrendezésre kerül az ország egyik legszínvonalasabbnak kikiáltott találkozója! A már megszokott módon a fűre csak a legjobbak kerülhetnek be egy előzetes regisztráció után, majd egy több főből álló csapat fogja kiválasztani a nívósabb példányokat. Ezen az eseményen több kategóriában is kiosztanak különböző díjakat, lesz Streetfood Corner és ital minden mennyiségben!

Több infó Facebookon:

Facebook esemény

Stancefest® 2017

2017.07.15 - II.VIP Honda // Accord Prelude Legend CRV FRV HRV találkozó

A megújult Dömsödi strand biztosítja a helyszínt a Honda szerelmeseinek. A szervezők büfével, ökörsütéssel és ottalvási lehetőséggel kedveskednek az igazán elszánt rajongóknak! Felnikitartó és féktárcsadobó verseny biztosan lesz, illetve egy meglepetés verseny is a vízi megmérettetésen túl.

Több infó Facebookon:

Facebook esemény

VIP Honda találkozó

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Esőben virágoznak a stanced autók – Stancefest 2018
2018. június 12.
Ismét vadabbnál vadabb szépségek bújtak elő a zöld pázsit alól a Golftanyán.
Alapjárat YouTube-hírösszefoglaló indexkép
2019. január 08.
Az Alapjárat YouTube csatornáján újabban már heti három alkalommal értesülhetsz a nagyvilág legaktuálisabb híreiről az autóipar világából!

További hírek