Bár még csak éppen hogy tavaszodik, sosem túl korai elkezdeni megtervezni a nyári programokat. Ha szeretnél lubickolni egy önfeledtet a valódi amerikai életérzésben, akkor az immáron 17. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált neked találták ki. A négynapos rendezvénynek a Komáromban található Monostori erőd ad otthont. Ez egy hatalmas buli lesz, ahol rock and roll koncertek, gyönyörű lányok színesítik majd a repertoárt.

amerikai autó

Az oldtimer felhozatalra aligha lehet majd panasz. Tömény dózisban kapod majd az élményeket: kipróbálhatod magad terepen az Off Road pályán, részt vehetsz gumifüst versenyben is. Ugyancsak izgalmasnak és nem mellesleg látványosnak ígérkezik a Low Rider Show, csakúgy, mint a Big Foot autótaposás. Monumentális szörnyetegek fognak laposra taposni autókat, mintha csak egy PET palackot lapítanál össze a cipőddel. Elképesztő mindezt a saját szemeiddel látni élőben, a libabőr garantált.

low rider show

Hölgyek és Urak, kicsik és nagyok számára egyaránt pupillatágító élményt jelentenek majd a tengerentúli autógyártás remekművei. Több mint 1500 amerikai csodaautó kerül majd kiállításra, a 30-as évek modelljei mellett a 2000-es évek V8-as izomautóit is szemügyre veheted, ha időben megveszed a jegyed.

Ha szeretnél kicsit ráhangolódni az eseményre, ajánlom ezt az amerikai izomautós kvízjátékot!

Az autós rendezvényt az élő Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokság színesíti majd. Testközelből láthatod, milyen kemény küzdelem egy vad bikán örökkévalóságnak tűnő nyolc másodpercen át fennmaradni. A show részét képezik majd a western bemutatók is.

Minden bizonnyal ez lesz 2018 nyarának legmenőbb amerikai autós bulija Magyarországon, amikor egy hosszú hétvége erejéig Benzinhiénák Oázisává változik a Monostori erőd.

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Ha szeretnél kedvezményesen jegyet vásárolni, már megteheted a totaljegy.hu weboldalán, ahol már 2000 forinttól kaphatók belépők. További információkat találsz az usacar.hu weboldalon valamint a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Facebook eseménye alatt. Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni, milyen volt a 2017-es NAAF, akkor nézd meg az eseményről készült galériát!

Forrás: