Téli felkészítő tréningek a drivingcampen

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Mikor leesik az első nagyobb mennyiségű hó, számos rémült arcot láthatsz az utakon, na meg persze a gumis műhelyek előtt is. Ők azok, akik az utolsó pillanatra hagyják a cserét, ahelyett, hogy autóikat és magukat is elkezdték volna felkészíteni a téli időszakra

Sok aranyszabály létezik a téli közlekedéssel kapcsolatban, ám az egyik legfontosabb, hogy nyári gumival, ill. négy milliméter alatti profilmélységű téli gumival nem ajánlatos elindulni. Ezt illik komolyan venni, hiszen ilyen időben ezen a négy tenyérnyi felületen múlhat az életünk. Fontos, hogy megfelelően kiláss az autóból, a motor járatása közben szakíts időt az autó letakarítására, figyelj oda a páramentesítésre, ilyenkor érdemes a klímát használni, hiszen az szárazabb levegőt juttat be az utastérbe, gyorsabban tünteti el a párát. Tisztítsuk meg a lámpákat, motorháztetőt és a tetőt is egyaránt. Fontos ilyenkor, hogy megfelelően állítsuk be az ülést, mert a kormányfogás és a pedálmunka együttesen hozhatja meg sikert. Olyan ruhát ölts magadra, amely semmilyen formában nem akadályoz a mozgásban.

Téli tréning a drivingcampen

A hóban, latyakban közlekedést nem lehet elméletben elsajátítani, a gyakorlásra a legmegfelelőbb helyszín egy vezetéstechnikai pálya lehet, ahol szakértők segítségével, biztosított pályán készülhetsz fel, gyakorolhatsz a veszélyes helyzetekre. A drivingcamp kiváló lehetőséget biztosít azoknak, akik téli útviszonyok között szeretnék tréningezni magukat, tudni szeretnék, hogy mire számítsanak, ha hirtelen ellepi őket a hó.

A 2 és az újdonsült 4 órás tréningek által megismerheted a saját autódban rejlő lehetőségeket, fejlesztheted vezetési tudásod csúszós felületeken, hiszen a tapasztalat bármikor jól jöhet, főleg a megváltozott időjárási körülmények, látási- és útviszonyok mellett.

Gondolj másokra is, ajándékozz még intenzívebb 4 órás tréninget!

Ha van olyan ismerősöd, akinek önbizalmat adna egy téli felkészítő tréning elvégzése, akkor ajándékozd meg egy utalvánnyal! A személyautó tréningek mellett off-road és motoros tréningek közül is választhatsz! Foglalj a drivingcamp oldalán!

A téli tréning során csúszós felületen gyakorolhatsz:

  • a fékezés és a gépjármű irányítás helyes technikáját
  • a hegyvidéki vezetést: hegymenet, lejtmenet helyes technikáját
  • a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését
  • az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését
  • a kanyarodás fortélyait
  • az autó feletti uralom megőrzését

Amennyiben további információra van szükséged, vedd fel kapcsolatot a drivingcamppel az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
After Work Tréning a drivingcampen!
2018. január 19.
Bővítette személyautós tréningjeit a drivingcamp, ahol most szuper intenzív képzést kaphatnak a vezetés megszállottjai!
Nyári kedvezmények a drivingcampen!
2018. július 02.
A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!
Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!