Tervezd meg álmaid Cullinanját a Rolls-Royce konfigurátorral

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Ha nincs elég pénzed egy Cullinanra, de elnyerte a tetszésed, akkor ezen a Rolls-Royce konfigurátoron kiélheted piszkos fantáziád!

Társszerző: Hajas Imelda

A Rolls-Royce Cullinan a világ legnagyobb gyémántjáról kapta a nevét, melyet 1905-ben találtak Dél Afrikában és annak a bányának az alapítójáról nevezték el, ahol rábukkantak 3106 karátos drágakőre.

sötétszürke Rolls-Royce Cullinan SUV

A méregdrága Rolls-Royce SUV hamarosan érkezik, de annak érdekében, hogy ne teljen unalmasan a várakozás az ügyfelek, valamint azon emberek számára, akik nem tehetik meg, hogy megvásároljanak egy ilyen méregdrága járművet, a brit luxusmárka kifejlesztett egy Rolls-Royce konfigurátort. Ennek segítségével bárki megalkothatja álmai Cullinanjét, vagy a márka bármelyik legjobban tetsző modelljét!

A konfigurátor rendkívül könnyen kezelhető, ám a megtervezett modellek ára sehol sem jelenik meg a felületen. A színpaletta igen széles, a mély vöröstől és az egyéb sötét színektől kezdve, a kék, zöld, ezüst, valamint fehér színváltozatokig minden megtalálható.

Rolls-Royce Cullinan oldalról

A külső szín kiválasztása mellett a konfigurátor lehetővé teszi az egyéb külső védjegyek megváltoztatását is. Ilyen például a karosszérián lévő dekoratív oldalsó vonal színének kiválasztása, a különböző kerékbeállítások közül való válogatás, valamint a ’Spirit of Ecstasy’ motorháztető dísz színének variálása.

Rolls-Royce motorháztető dísz

A brit luxusautógyártónak egyébként van egy Youtube-csatornája is, mely Rolls-Royce Motor Cars néven fut, ezt olyan rövidfilmek közzétételére használják, amin egyedien bemutatják, hogy a rendkívüli modellek megalkotásánál mennyi figyelmet fordítanak az apró részletekre.

Itt láthatod az említett oldalsó vonal, vagyis a ’coachline’ festésének folyamatát, mely kézzel történik:

Az SUV belsejében végezhető a legtöbb változtatás, az érdeklődők ennél a résznél lehetnek a legkreatívabbak. Különböző árnyalatok adhatók a műszerfalnak, a középkonzolnak, az üléseknek és az ajtóknak is. Az ülésvariációkba természetesen a hátsó ülések is beletartoznak, ahová szintén opcionálisan fűtött, illetve hűtött ülések és hátsó piknik asztalok is kiválaszthatók. Mindezt a bőr ülésbevonat variálhatósága követi, emellett érdemes megemlíteni azt is, hogy a szőnyegek báránybőrből is kérhetők, valószínűleg elég borsos áron.

A konfigurátor bezárása előtt lehetőséget adnak extra személyre szabott opciók kiválasztására, amik közé az esernyő, vagy az ügyfél monogramjával rendelkező kocsikulcs tartozik.

Rolls-Royce Cullinan belseje

A Rolls-Royce Cullinan várhatóan nagyjából 90 millió forintról indul majd, ám az extráknak köszönhetően ez jóval magasabbra is emelkedhet.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Mitsubishi SUV
2019. május 25.
A Mitsubishi 2020-tól teljesen átalakítja szabadidő-autó kínálatát, hogy az sokkal átláthatóbb legyen a jelenleginél
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Játék! Ismerd fel a 10 SUV-ot hűtőrácsuk alapján!
2017. augusztus 19.
Legújabb kvízjátékunkban 10 SUV hűtőrácsáról készült fotót mutatunk. Tippeld meg, hogy melyik utcai terepjáróhoz tartoznak a képek!
Ez a sikk: Hyundai Kona 1.0 T-GDI – Teszt + Videó!
2018. szeptember 15.
A Hyundai Kona üde színfoltja a kompakt SUV szegmensnek: az tény, hogy megjelenése viszi a prímet, a belső már kevésbé látványos, azonban az 1.0 literes turbómotor ideális választás lehet a többnyire városban közlekedők számára