2018. december 1-jétől lehetőséged van az éves országos és éves megyei matricák elővásárlására, a jogosultsághoz az idei évhez képest változatlan áron juthatsz hozzá, érvényessége pontosan 13 hónapot számlál.

Az e-matrica elővásárlása során érdemes azt fejben tartani, hogy az érvényesség kezdete 2019. január 1., nem pedig a vásárlás napja vagy egyéb más dátum. Meg kell várni tehát a szilvesztert, de utána örülhetsz, hiszen az érvényesség 2020. január 31-én szól, így összesen 13 hónap érvényességi idővel számolhatnak azok, aki jó előre kiváltják éves úthasználati jogosultságukat.

E-matrica vásárlás autópályamatrica
Akár SMS-ben vagy applikáción keresztül is megvásárolható a pályamatrica

A pályamatrica fizetését bankkártyával vagy átutalással is végezheted az e-autópályamatrica oldalán akár regisztráció nélkül. A gyakorlottabbak SMS-ben, applikációk segítségével vagy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban, partnereinél is cselekedhetnek. A lehetőség több időt biztosít a vásárlásra, az autósok elkerülhetik az év eleji sorban állást. Aki pedig szeretné a kellemes a hasznossal összekötni, az akár ajándékba is adhat éves autópálya matricát!