2023. december 01. | 20:05

A mentősök a helyszínre siettek, ám nem tudtak segíteni rajta.

Csütörtökön késő este a Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy sofőrt Gödön. A rendőrök tudták jól, hogy korábban már eltiltották a járművezetéstől.

A férfi amint meglátta az egyenruhásokat, megpróbált elhajtani a helyszínről. Később sem akart kiszállni az autóból.

A rendőrség közleménye szerint támadólag lépett fel az egyenruhásokkal szemben. A zavart férfi ellennálását azonban megtörték a rendőrök.

Végül megbilincselték, majd a szolgálati autóba ültették. Átvizsgálták a kocsi ját, amelyben kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott, írta meg a police.hu. Elvesztette az eszméletét, nem mutatott életjelet, így a rendőrök megkezdték az újraélesztését.

Értesítették a mentőket is, akik amint kiérkeztek, átvették a férfi ellátását. Ők sem jártak azonban sikerrel, a férfi életét vesztette.

A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást. Jelenleg folyamatban van a rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás.

Depositphotos