3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!

2016. október 26-án született meg az első blogbejegyzés az Alapjárat weboldalán - lévén, hogy akkor még blog volt a formátum. Azóta történt egy komolyabb átalakulás, szimpla blogból portállá nőtte ki magát az Alapjárat, többek között olyan szolgáltatással, mint a hírlevél feliratkozási lehetőség.

Legújabb nyereményjátékunk kapcsán erre szeretnénk felhívni Olvasóink figyelmét. Mindenki, aki október 31-én 23:59-ig feliratkozik a hírlevélre, esélye nyílik arra, hogy a 3 kisorsolandó Alapjáratos póló egyikét megnyerje, függetlenül attól, hányan lesznek a listán!

Számos Alapjáratos pólót sorsolunk ki születésnapi akciónk kapcsán

Számos Alapjáratos pólót sorsolunk ki születésnapi akciónk kapcsán

Ne hagyd ki ezt a lehetőséged, add meg az e-mail címed itt lent, hogy részt vehess a játékban. Biztosíthatlak róla, nem kéretlen levelekkel fogjuk teletömni az elektronikus postaládádat, és bármikor leiratkozhatsz az Alapjáratos hírlevélről egyetlen kattintással. De miért is tennéd? Hiszen a hétvégi hírlevélen keresztül értesülni fogsz a legújabb autós tesztekről - mint például a legutóbbi BMW E31 850i teszt - és a legérdekesebb cikkekről, így ha hétköznap túlságosan elfoglalt vagy, akkor sem fogsz lemaradni az autós világ legérdekesebb történéseiről, eseményeiről!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.

További hírek