3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!

2016. október 26-án született meg az első blogbejegyzés az Alapjárat weboldalán - lévén, hogy akkor még blog volt a formátum. Azóta történt egy komolyabb átalakulás, szimpla blogból portállá nőtte ki magát az Alapjárat, többek között olyan szolgáltatással, mint a hírlevél feliratkozási lehetőség.

Legújabb nyereményjátékunk kapcsán erre szeretnénk felhívni Olvasóink figyelmét. Mindenki, aki október 31-én 23:59-ig feliratkozik a hírlevélre, esélye nyílik arra, hogy a 3 kisorsolandó Alapjáratos póló egyikét megnyerje, függetlenül attól, hányan lesznek a listán!

Számos Alapjáratos pólót sorsolunk ki születésnapi akciónk kapcsán

Számos Alapjáratos pólót sorsolunk ki születésnapi akciónk kapcsán

Ne hagyd ki ezt a lehetőséged, add meg az e-mail címed itt lent, hogy részt vehess a játékban. Biztosíthatlak róla, nem kéretlen levelekkel fogjuk teletömni az elektronikus postaládádat, és bármikor leiratkozhatsz az Alapjáratos hírlevélről egyetlen kattintással. De miért is tennéd? Hiszen a hétvégi hírlevélen keresztül értesülni fogsz a legújabb autós tesztekről - mint például a legutóbbi BMW E31 850i teszt - és a legérdekesebb cikkekről, így ha hétköznap túlságosan elfoglalt vagy, akkor sem fogsz lemaradni az autós világ legérdekesebb történéseiről, eseményeiről!

További autós hírek

A felvételen látható teherautó sofőrje feltehetően nem az útra koncentrált ugyanis eléggé későn sikerült észrevennie, hogy megállt előtte a sor.…

A DK-s Vadai Ágnes tett fel egy nagyon fontos kérdést a belügyminiszternek „Miért segédmotoros kerékpár az elektromos roller? Avagy a rendőrség…

“Nem mindennapi lélekjelenlét kellett annak az autósnak ahhoz, hogy megakadályozzon egy gázolást. A férfi szerda éjjel sétált a forgalommal szemben…

Intézkedéscsomagot tett le a  miniszterelnök és a kormány asztalára Lázár János, a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos, amiben többek között…

Ezen pörög a Net 3 napja! Azt fejtegetitek ki volt a hibás. A fő kérdés, hogy itt van-e 2 párhuzamos…

Kapcsolódó írások

3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!