Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 02.
3.5 °C
köd
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

5 ok amiért érdemes követned Alapjárat Instagram oldalát

2018. március 01. | 14:33

Az Instagram napjaink egyik legnépszerűbb közösségi oldala, ahol az Alapjárat is jelen van. Hamarosan Genfből a helyszínről posztolnak majd a stábtagok fotókat, videókat!

1. Sosem maradsz le a az autós világ történéseiről

Minden fontos hírről, eseményről készül egy poszt. Ha bemutatnak egy új modellt, ha történik valamilyen fontos esemény az autóipar terén, arról egy képpel néhány lényegre törő gondolattal fűszerezve beszámol az Alapjárat az Instagrammon is.
[embed]https://www.instagram.com/p/Bfxy-vZlQaE/?taken-by=alapjarat[/embed]

2. Rendszeresen láthatsz új posztot

Az Alapjárat Instagram oldala soha nem áll le, rendszeresen feltöltésre kerülnek képek autós témában. Jóval több, mint 500 kép érhetú el jelenleg ezen a felületen, különösen a nagyobb autós események alatt érdemes kiemelt figyelemmel követni az Alapjáratot az Instán

3. Változatos autós tartalommal találkozhatsz

Nem csak az autóipari trendekkel, fejlesztésekkel kapcsolatban kerülnek fel képek, hanem mindenről, ami az Alapjárat csapata körül történik. A szerkesztőség tagjai akárhol is járnak, keresik a lehetőséget, hogy érdekes, izgalmas autókat fotózzanak és tegyék közzé az oldalon. Természetesen van, amikor nem csak kép, hanem instasztori formájában is felkerülnek a képek, rövid videók, esetenként élőben.

4. Nyomon követheted az autós eseményeket

Az Alapjárat szerkesztősége idén minden eddiginél aktívabban és láthatóbban képviseli magát Európa nagy autós eseményein és versenyein. Ezzel a tavaly megkezdett munkát fogjuk folytatni a lehető legjobb szinten. 2018-ban jelen lesz az Alapjárat csapata a Genfi Autószalonon, a Londoni Autószalonon és természetesen márciusban itt Budapesten az AMTS-en is. A rendezvényeken készült képeket, videókat és élő bejelentkezéseket legelőször az Alapjárat Instagram oldalán tekintheted meg.

5. Nem fogsz unatkozni

Az Alapjárat Instagram oldalán megjelenő fotók csemegék az autósok számára. Mindent megtalálsz, ami autókkal kapcsolatos: régi járművek, luxus cirkálók, egyedi különlegességek, folyamatosan a jobbnál jobb képeket kutatnak a szerkesztőségi tagok és rögtön publikálásra is kerülnek. Emellett vannak sorozatok is, például a tavalyi Hungaroring Classic rendezvényről vagy a Frankfurti Autószalonról.
[embed]https://www.instagram.com/p/BfQeaTwFf9B/?taken-by=alapjarat[/embed]
Akárhányszor egy új autócsodát tesztel az Alapjárat stábja, akik a tesztről élőben is bejelentkeznek. Ha látni szeretnél S500-as Mercedest, A8-as Audit, esetleg a legújabb Teslát menet közben, mindenképp nyomj a követés gombra, és legyél bő 3000 fős Instagram közösségünk része! Fotó: Thomas Trutschel - Getty Images
Top 8 legmenőbb Honda 5 dolog, amit tudnod kell a 2018-as AMG S63-ról

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!