9 autós oldal az Instagramon, amit muszáj követned!

Közzétéve:
2017-12-07, 16:04

Számtalan autós oldal létezik a legnagyobb képmegosztó oldalon, de ezek között is vannak olyan gyöngyszemek, melyeket kár lenne nem követni. Autók Los Angeles, New York, Párizs és az olasz vidék környezetében.

Petrolicious

Német és olasz vintage autók fantasztikus válogatása. Találunk képeket autósport témában is, főként különleges pillanatokat. Elsőként ajánlom, már csak azért is, mert üde színfoltja lesz a naponta sokszor frissülő képfolyamnak.

A Petrolicious Instagram oldala

Classic Car Club Manhattan

Erős hangulat New York szívéből. A képek vegyesek, amerikai izomautók és európai gépcsodák is helyet kapnak az oldalon. A verseny képek itt sem maradnak el, s még a motorok is helyet kaptak. Erősen ajánlott.

Néhány kép a Manhattani oldalról

Huseyin Erturk

Jó tudni és látni, hogy ilyen lelkes és profi fotósok, mint Huseyin Erturk megtudják mutatni a világnak, hogy van egy ilyen oldala is. Időnként káprázatos fotók, élénk színek és vintage gépcsodák.

Huseyin Erturk különleges képei az Instagramon

Scott Brown

Ha valami igazán egyedit keresel, vagy más szóval művészit, rögtön keresd fel a supersangron név alatt futó Scott Brown profilját az Instagramon. Nem csak autókedvelőknek! A képek érdekessége, hogy csak telefonnal készülnek, a hangulata pedig magával ragad. Egyben inspiráció fotózni szeretőknek, bizony telefonnal is lehetséges ilyen munkát végezni.

Scott Brown mély színekkel operál

Amy Shore

Egy hölgyet ismerhetünk meg a képekből és bizony nem fogunk csalódni. Előtérben a vintage autók és motorok, festői környezetben és valami páratlan eleganciával, némelyik kép szinte életre kel. Autósport rajongóknak különösen ajánlom.

Amy Shore képei nagyon profik

Beverly Hills Car Club

A névből adódóan is arra lehet következtetni, hogy itt luxusból nincsen hiány. Az oldal maga Beverly Hills, lenyűgöző autókkal, élénk színekkel és pálmafákkal. Európai és amerikai cirkálók is jelen vannak és persze szép számmal akadnak kabriók is.

Beverly Hills oldal képei közül az egyik

Alex Penfold

Alex képeit kötelező követned, ha megszállottja vagy az új gépcsodáknak és a futurisztikus formáknak. A profin beállított és szerkesztett fotók nagyvárosi, sivatagi és vidéki környezetben teremnek. Egyszóval van minden.

Alex Penfold modern és mai autókat fotóz

Camden Thrasher

Szigorúan művészi és egyedi képekkel találkozhatunk a srác oldalán, ami szintén megadhatja a napi inspirációt. Különleges helyszínek, különleges autókkal és olykor repülőkkel is, így az égi fenevadaknak is lehet örülni. A fenevad szó szerint értendő. Kattints!

Camden Thrasher BMW-s képei magukért beszélnek

Kevin McCauley

Telefonnal is lehet maradandót alkotni, ez a profil erről szól. Na meg ennek a srácnak a tehetségéről, ami kétségtelenül egy utazásra invitál. Ha nem követed, nem szereted az autókat…

Képek egy telefonnal, gyönyörű beállítások

Kövesd az Alapjárat Instagram oldalát is, ahol olyan képeket is közzéteszünk, amit a weboldalon nem!

Forrás: GQ

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Angliában volt az Alapjárat a Londoni Autószalonon
2018. május 18.
A Londoni Autószalonra látogattam, hogy Genf és Frankfurt után megnézzem, mit csinálnak az angolok, de egyelőre még, nincsenek azon a szinten
A rózsaszín füstgyár
2018. július 30.
Avagy Nagy Ádi és az Ő Toyota Soarerje.
Ezért ne hagyd a nagymutert a kocsiban a napon - VIDEÓ
2018. augusztus 11.
Tudtuk, hogy rossz lesz, de nem, hogy ennyire!