A 2018-as Esküvői Kiállításon jártunk

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az esküvői ruhás és ékszeres standok mellett mi is megtaláltuk a számunkra kedves sarkokat a 14. Esküvői Kiállításon, ahol természetesen a luxusautók felé vettük az irányt!

Idén 14. alkalommal került megrendezésre az Esküvői Kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában, mely külön örömet okozott, hiszen számos bérelhető, prémium autót is megcsodálhattam a helyszínen. Az eddigi kiállításokhoz képest nagyobb alapterület, felszereltség, befogadóképesség állt az érdeklődők rendelkezésére, így még közvetlenebb módon tájékozódhattak az esküvőkhöz szükséges szolgáltatásokról, kellékekről.

2018 Esküvői Kiállítás

Az Alapjárat fő támogatóként vett részt az esemény megvalósulásában, sőt, a rendezvény alatt egy 5 feladatból álló nyereményjátékhoz is hozzájárult. Az érdeklődőknek pár kérdésre kellet helyes választ adniuk, mely után egy pecséttel jutalmazták őket a standok képviselői. Megannyi vidám és izgatott arc kelt harcba az Alapjáratos pólókért és bögrékért, gratulálunk utólag is győzteseknek!

A kiállítók között találhattunk esküvői ruha szalonokat, cukrászdákat, éttermeket, ékszer és bizsu árusokat, ceremóniamestereket, nászút szervezőket, sátor, felszerelés, hang- és fénytechnikával foglalkozó vállalkozásokat, virág és dekorációt kínáló cégeket. Azonban az a fő attrakciót az luxusautó- vagy épp a motorbérlés jelentette a számunkra.

Prémium Autóbérlet Sofőrrel

A PannonHandel Zrt. jóvoltából ismét megcsodálhattam a már letesztelt Mercedes-Benz S350d modellt. Pompás autó, főleg a ráaggatott virágokkal keltett lenyűgöző látványt. Az S-osztály mellett a méretes LED-falra is szemet vethettem, melyről kiderült, hogy azt is ki lehet bérelni különböző rendezvényekre, esküvőkre. A cég tervezi, hogy a teljesen mobil szerkezetet fesztiválokra is kihelyezi, így akinek nagy és mozgatható hirdetőfelületekre van szüksége, nyugodtan keresse fel őket!

Mercedes-Benz S-osztály

A luxuslimók mellett természetesen felfigyeltem egy Moszkvics 408-as modellre is, mely korához képes kifejezett jó állapotban volt. Az oldtimer szintén rendelkezésére áll bárkinek, aki nem mindennapi módon, a régi időket idézve szeretne az oltár elé kerülni.

Moszkvics 408

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Végre egy pofás elektromos autó – II. generációs Nissan Leaf
2018. január 19.
Megérkezett az új Nissan Leaf, új megjelenés, nagyobb teljesítmény, hosszabb hatótávolság, még több kényelem: lassan igazi autó lesz a teljesen elektromos járgány?
Élő videóink a Genfi Autószalonról!
2018. március 13.
Az alábbi cikkben a 2018-as Genfi Autószalonon készült LIVE videóinkat tekintheted meg. Ne bánkódj, ha lemaradtál, most visszanézhetsz mindent!

További hírek