Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.

Az első Alapjáratos hírlevelet kilenc hónappal ezelőtt küldtük ki. Egy ideje rendszeresen kisorsolunk meglévő és új feliratkozóink között Alapjáratos ajándékokat. Így tettünk márciusban is, áprilisban pedig folytatódik az akció.

A márciusi nyerteseket e-mailben értesítettük. Adatvédelmi okokból kifolyólag sajnos a listát nem hozhatjuk nyilvánosságra, de ha a nyertesek közül valaki beküld egy szelfit Alapjáratos pólóban, szívesen megosztjuk azt a több mint 28 ezer kedvelővel rendelkező Facebook oldalunkon és 3500 követővel bíró Instagram oldalunkon.

Alapjáratos póló

Mit kell tenned, hogy te is nyerhess egy trendi pólót?

Ha szeretnél egy menő Alapjáratos galléros pólóra szert tenni, vagy akár egy autóbolond ismerősödet lepnéd meg vele, akkor itt az idő, hogy feliratkozz a hírlevelünkre. Ezt bármelyik cikk aljára görgetve megteheted akár mobilról, akár tabletről vagy asztali gépről böngészed weboldalunkat. Ha először jársz itt, akkor az elnavigáláskor felugró ablakba is begépelheted az e-mail címed. Fontos, hogy a feliratkozás után ellenőrizd postafiókod, és erősítsd meg szándékodat, csak ezt követően válsz jogosulttá a nyereményjátékban való részvételre.

Eddig több, mint 1400-an már feliratkoztak, szóval siess, mert minden hónapban csak egyre többen leszünk - most még sokkal jobbak az esélyeid, mintha 10 000 feliratkozó közül húzunk nyertest!

Még valami: nem kell tartanod tőle, hogy innentől autós hírek árasztják el napi szinten a postafiókod. Hetente csupán egyszer küldünk hírlevelet, de ha netán kettőt kapnál, akkor valamilyen nagyszabású dologról értesítünk téged!

Alapjáratos bögrét is szeretnél?

Ha nem éred be pólóval, és bögrét is szeretnél, akkor iratkozz fel Youtube csatornánkra. Már 2500-an kértek értesítést új autós tesztvideóinkról, melyek egyre népszerűbbek. Ajánlom figyelmedbe bolondok napi tesztünket, amikor három eladhatatlan járgányt hajtott meg csapatunk.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?

További hírek