Augusztusi statisztikák: Ismét látogatottsági rekordot döntöttünk!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Augusztusban minden eddigi rekordot megdöntött weboldalunk látogatottsága. Szeptemberben sem állunk le, nagyszabású akciókat indítunk rajongóink számára.

114 ezer fölött weboldalunk forgalma

Augusztusban folytatódott az Alapjárat weboldalának látogatottságának emelkedése. Történt mindez annak ellenére, hogy a hónap első hat napján a Facebookról származó forgalmunk a hirdetések kényszerpihenője miatt jelentősen megcsappant. Az utolsó nyári hónap során összesen 114.226 felhasználó navigált a www.alapjarat.hu címre, ami 9%-os növekedést jelent júliushoz képest.

Hírlevelünk heti rendszerességgel küldjük hétvégente, kiemelve a legutóbbi napok főbb híreit, eseményeit. Egy Alapjáratos bögrét már ki is sorsoltunk feliratkozóink között, de további bögrék várják gazdáikat minden 100 feliratkozó után.

Augusztusban számos olyan apró fejlesztést hajtottunk végre a háttérben, melynek következtében gyorsítottuk weboldalunk betöltési sebességét. E folyamat még jelenleg is zajlik, így előfordulhatnak kisebb kimaradások, amiért előre is elnézést kérünk. Bízunk abban, hogy az optimalizáció befejeztével egy felhasználóbarátabb felületet böngészhetnek Olvasóink.

16 ezres az Alapjárat Facebook oldalának követőtábora

Augusztus folyamán több, mint 2.000 új rajongónk lett a kék óriáson, immáron 16.000 lájkolóval rendelkezik Facebook oldalunk. Ha sikerül tartani ezt az ütemet, akkor nem is lehet kérdéses, hogy év végére ez a szám 20.000 fölé kúszhat.

A legnépszerűbbnek a Mercedes S 500 Coupé tesztjéről készült videó bizonyult. A közel kilenc perces rövidfilm több, mint félmillió embert ért el eddig, a poszt 1200 kedvelésnél és 183 megosztásnál jár.

1500 fölött az Alapjárat Instagram oldalát követők száma

Míg július végén arról számolhattunk be, hogy egy híján 900 követőnk van az Instagramon, azóta újabb drasztikus növekedés ment végbe: jelenleg 1583 követőnk van. A Frankfurti Autószalon során újabb autócsodákat osztunk majd meg, így érdemes szeptemberben is figyelemmel kísérni bennünket ezen a közösségi oldalon is, hiszen itt olyan képeket is megosztunk, melyeket máshol nem.

Közel 100 Youtube feliratkozó

Augusztusban két tesztről készített stábunk kisfilmet, amelyeket a Youtube csatornánkon tettünk közzé. A hónap elején a Fiat Tipo Kombit teszteltük, majd a Mercedes-Benz S500 Coupét vittük próbaútra - utóbbi videónkat már közel 5.000-en tekintették meg.

Hamarosan nagyszabású promóciók előnyeit élvezhetik azok, akik feliratkoznak az Alapjárat Youtube csatornájára: exkluzív vacsora különleges körítéssel, valamint extrém tesztvezetés kisorsolása is szerepel terveink között.

Prémium partnereket keresünk!

Júniusban új projekbe fogtunk: olyan cégekkel kezdtünk együttműködést, amelyek prémium termékeket vagy szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek. Ha saját, vagy egy ismerősöd cége megfelel e kritériumok egyikének, írj e-mailt nekünk az [email protected] címre, vagy hívj bennünket munkanapokon 9:00 és 16:30 között a +36-20-299-58-30-as telefonszámon.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

Augusztusi statisztikák: Új weboldal látogatottsági rekordok
2018. szeptember 11.
A Facebookon és az Instagramon is jelentősen növekedett az Alapjárat rajongótábora, így weboldalunk lágotatottsága is jelentősen megugrott.
Közúti baleset felborult autóval
2019. július 29.
A közúti káresetek száma csökkent 2018-ban.

További hírek