Augusztusi statisztikák: Új weboldal látogatottsági rekordok

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-10-11, 09:26

A Facebookon és az Instagramon is jelentősen növekedett az Alapjárat rajongótábora, így weboldalunk lágotatottsága is jelentősen megugrott.

13%-kal nőtt az Alapjarat.hu látogatottsága

A júliusi 201 094 látogatóhoz képest augusztusban 227 690 felhasználó kereste fel az Alapjárat weboldalát. Ezzel együtt a megtekintett oldalak száma is megugrott, 381 916-ról 699 562-re.

A keresőkből érkezők aránya lényegében nem változott, augusztusban ez az érték szám szerint 28% volt.

Sokan csatlakoztak Facebook ás Instagram oldalunkhoz

A nyár utolsó hónapjában kiemelkedő ugrás volt tapasztalható a közösségi oldalaink táborának méretét tekintve. Az Alapjárat Facebook oldalán 1767 új oldalkedvelés született, így 36 ezer fölé nőtt rajongótáborunk száma. Az Alapjárat Extra csoport is 1400 fősre duzzadt idő közben.

Kéne a sirályszárnyas Tesla Model X? ⚡ #Tesla #ModelX #Alapjárat


Eközben Instagram oldalunkon is sikerült nagyot előre lépni, immáron több, mint 6600-an követnek bennünket, ami egész jó ahhoz képest, hogy július végén még 4900 követőnk sem volt.

Ugrás YouTube csatornánkon

A legnagyobb videómegosztó portálon feliratkozóink száma 4,97%-kal nőtt, így már 3269-en nézik rendszeresen a csatornánkra feltöltött friss anyagainkat. Ezzel párhuzamosan a nézési idő 83 ezer percről 191 ezerre nőtt, a megtekintések átlagos időtartama pedig 32%-kal lett több, ami átlagosan 4:12-t jelent. A megtekintések száma augusztusra 26 ezerről 56 ezerre duzzadt.

Prémium partnereket keresünk

Az Alapjárat nem titkolt célja, hogy további felületeken jelenjen meg. arra készül, hogy újabb felületeken jelenjen meg. Ha látsz fantáziát abban, hogy támogasd csapatunkat, akkor arra kérünk, írj egy e-mailt az [email protected] címre, és elküldjük neked aktuális médiaajánlatunkat a legfrissebb számokkal. Telefonon a +36-20-258-3707-es számon érhetők el kollégáink munkanapokon 9:00 és 16:00 között.

További autós hírek

2012 november 1-től lett kötelező az új autók esetében a gyári nappali menetfény. Sajnos ez a legtöbb típusnál CSAK ELÖL VILÁGÍT motorindítást követően...

Terjed a neten egy sztori, amit most már mi is megosztanánk, bár elég furcsa… Ám ha igaz, akkor imádjuk :)))) A történetet a...

Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy általa rögzített videóra. Sajnos előfordul, hogy a rendőri állomány bizonyos tagjai időnként nem viselkednek példamutatóan. A fedélzeti...

Teszi fel a kérdést és foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat a portfolio.hu 14-i cikke. Írják: “Az új főpolgármester programja érintheti a Budapesten közlekedők,...

A kellemetlen esetre szeptember 23-án került sor, amikor egy idős nő félre állt a járművével, hogy szemügyre vegye az út szélén árusított tojásokat, a...

Kapcsolódó írások

Júliusi statisztikák: havi 200 ezer olvasó fölött weboldalunk látogatottsága!
2018. augusztus 12.
Mérföldkőhöz ért az Alapjárat, online magazinunkat naponta átlagosan 6400-an olvasták a legutóbbi hónap során.
Márciusi statisztikák: Az Alapjárat igazi branddé válik
2018. április 11.
A márciusi statisztikai adatokat elemezve egyértelmű, az Alapjáratra egyre többen igazi brandként tekintenek. Megdőlt weboldalunk havi látogatottsági rekordja, míg a közösségi oldalainkon is tovább gyarapodott követőtáborunk.
Áprilisi statisztikák: A 100 legnépszerűbb Facebook oldal között az Alapjárat!
2018. május 09.
Április meglehetősen izgalmasan telt az Alapjárat számára. Számos hazai eseményről tudósítottunk, felkerültünk egy top100-as listára, valamint Tassi Attilával bejártuk a Hungaroringet is!
Májusi statisztikák: 31 ezer fölött jár Facebook közösségünk, videóblog indult Youtube csatornánkon!
2018. június 05.
Május közepén túlszárnyalta a bűvös 30 ezres határt Facebook kedvelőink száma, azóta pedig további ezer fő csatlakozott. Youtube csatornánkon Jobb1 néven videóblog indult.