Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk egy újabb Alapjáratos bögrét követőink között. Ezúttal Youtube csatornánkra feliratkozók közül választottuk ki a nyertest.

Augusztus 5-én nyereményjátékot hirdettünk weboldalunkon. Arra kértük Olvasóinkat, iratkozzanak fel Youtube csatornánkra, így első kézből értesülhetnek legújabb autós tesztjeinkről. Legutóbb a Mercedes-Benz S500 Coupé tesztvideóját töltöttük fel.

A kampány eredményes volt, hiszen a promóció kezdetekor 16 feliratkozóval rendelkeztünk, sikerült ezt a számot több, mint 4,5-szörösére növelnünk: jelenleg 75 feliratkozóval rendelkezünk. A nyereményjátékban azok vehettek részt, akik augusztus 18-ig feliratkoztak az Alapjárat Youtube csatornájára.

Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között - könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között - könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!

A szerencse ezúttal Nagy Marcinak kedvezett, akinek ezúton is gratulálunk. Nyereményét postai úton küldjük el neki, a Youtube üzenetküldő rendszerén keresztül már felvettük vele a kapcsolatot.

Ha szeretnél te is Alapjáratos bögrét nyerni, nincs más dolgod, mint iratkozz fel hírlevelünkre itt a cikk alatt! Hamarosan elérjük az újabb 100-as mérföldkövet, amikor egy újabb ajándéktárgyat sorsolunk ki. A közeljövőben más nagyszabású nyereményjátékokkal is kedveskedünk Ovasóink között. Érdemes figyelni mindegyik közösségi csatornánkat, hiszen az Alapjárat mindenhol ott van!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2017. július 22.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.

További hírek