Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk egy újabb Alapjáratos bögrét követőink között. Ezúttal Youtube csatornánkra feliratkozók közül választottuk ki a nyertest.

Augusztus 5-én nyereményjátékot hirdettünk weboldalunkon. Arra kértük Olvasóinkat, iratkozzanak fel Youtube csatornánkra, így első kézből értesülhetnek legújabb autós tesztjeinkről. Legutóbb a Mercedes-Benz S500 Coupé tesztvideóját töltöttük fel.

A kampány eredményes volt, hiszen a promóció kezdetekor 16 feliratkozóval rendelkeztünk, sikerült ezt a számot több, mint 4,5-szörösére növelnünk: jelenleg 75 feliratkozóval rendelkezünk. A nyereményjátékban azok vehettek részt, akik augusztus 18-ig feliratkoztak az Alapjárat Youtube csatornájára.

Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között - könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki Youtube feliratkozóink között - könnyen a Tiéd lehet egy, ha feliratkozol hírlevelünkre!

A szerencse ezúttal Nagy Marcinak kedvezett, akinek ezúton is gratulálunk. Nyereményét postai úton küldjük el neki, a Youtube üzenetküldő rendszerén keresztül már felvettük vele a kapcsolatot.

Ha szeretnél te is Alapjáratos bögrét nyerni, nincs más dolgod, mint iratkozz fel hírlevelünkre itt a cikk alatt! Hamarosan elérjük az újabb 100-as mérföldkövet, amikor egy újabb ajándéktárgyat sorsolunk ki. A közeljövőben más nagyszabású nyereményjátékokkal is kedveskedünk Ovasóink között. Érdemes figyelni mindegyik közösségi csatornánkat, hiszen az Alapjárat mindenhol ott van!

További autós hírek

Tovább csökkentené a tartományi kormány az átmenő teherforgalmat Burgenland útjain. Ennek érdekében két magyar és egy szlovén határátkelőn megtiltják a nehéz tehergépkocsik belépését...

Egy 46 éves férfi bélflórájában annyira elszaporodott a sörélesztő, hogy gyakorlatilag képes sört főzni az emésztőrendszerében – írja a furcsa felfedezésről a New Scientist...

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 17-én közúti ellenőrzést tartottak, amikor Alsóvadászon ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során...

A brit rendőrök utólag büntettek meg egy youtuber autós újságírót, aki arról töltött fel videót a Facebookra, hogy egy Audi R8-cal a sebességhatárnál...

Ideiglenes megállási tilalom lép életbe október 21-e, hétfő estétől 23-a, szerda reggelig a Bem József tér környékén, 22-e, kedd 0 órától 23-a, szerda...

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2017. július 22.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!
2017. augusztus 16.
Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.