Egy éves lett az Alapjárat!

Közzétéve:
2017-10-26, 20:13

Megértük, hogy a semmiből elkezdett Alapjárat egy éves lett! Sok munka és sok tanulás árán jutottunk ide, de ami ezután jön, csak még jobb lesz!

Mostanában sok minden változik az Alapjárat háza táján, az intenzív növekedés plusz terheket ró ránk is, miközben nem akarunk itt megállni.

Ezért eszembe sem volt még reggel, még mindig félkómásan az órákig tartó reggeli bögre kávé előtt, hogy majd azt kapom egyik feladatnak a mai nap folyamán, hogy

írjak egy születésnapi cikket!

Alapjárat születésnap

Hipp-hipp-hurrááá, egy évesek lettünk!

Akkor eszembe jutott, hogy tejézusatyaúristen, hát már egy éve volt, hogy elkezdtük a munkát az első, bejelentkező cikkünkkel, hogy felépítsünk egy olyan oldalt, ami amellett, hogy nektek tetszik, mi is élvezettel csináljuk.

1 év után visszanézve látom, hogy mennyire kezdetlegesen próbálkoztunk, és ha egy év múlva megkérdeztek, ugyanezt fogom jó eséllyel mondani a mostani állapotunkra is.

De egy év alatt elértük, hogy havonta 100 ezren kattintsanak ránk, miközben 18.500 kedvelésünk van Facebookon! Egy születésnap nem arra való, hogy pontos statisztikákkal untassalak benneteket, úgyhogy inkább az elmúlt év történéseire gondolok.

Mit is csináltunk ez alatt az egy év alatt?

  • Folyamatosan hírt adtunk az autóipari eseményekről, kül- és belföldről egyaránt.
  • Igyekeztünk érdekes helyeken járni, mint egy budai Jaguar-szervizben, vagy érdekes emberekkel beszélni, mint Kapitány Dorottyával, aki terepralin csillogtatja tudását.
  • Teszteltünk 30 milliós S500 kupé Mercedestől kezdve 26 éves gyönyörű 850-es BMW-n át Ladát is.
  • Kimentünk Frankfurtba, hogy helyből csorgassuk a nyálunk és írhassunk azokról az autókról, amik arra hivatottak, hogy felforgassák az autópiacot, vagy szimplán egy vékony, kiváltságos réteg játékszerei legyenek. De a legutóbbi Automotive-ot se hagytuk ki itthon, Budapesten!

Mercedes-AMG Project One Alapjárat születésnap

Csak Őérte már megérte az 1000 km-es autókázást Frankfurtig

Mit tervezünk a későbbiekben?

Még többet, még jobban!

Ameddig imádjuk ezt csinálni, addig fogjuk is, plusz most már nem hagyhatjuk tartalom nélkül a rendszeres olvasóinkat se!

Ha azt kérdeznéd, elégedett vagyok-e az elmúlt egy évvel, azt mondanám, lehetett volna sokkal rosszabb is, de amúgy nem! Abban a pillanatban, hogy azt mondanám, "jó minden", megszűnne az igazi mozgatórugónk, hogy valami olyat csináljunk, ami mindannyiunknak érdekes.

Szóval, öveket becsatolni, mert ahogy a kis versike is tartja:

A rózsa piros, az ibolya kék
Az Alapjáraton nincsen fék! ;)

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Alapjárat születésnap
2018. október 26.
Ma 2 éve indult útjára a legelső cikkével az Alapjárat
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
Angliában volt az Alapjárat a Londoni Autószalonon
2018. május 18.
A Londoni Autószalonra látogattam, hogy Genf és Frankfurt után megnézzem, mit csinálnak az angolok, de egyelőre még, nincsenek azon a szinten