kedd - 2022. szeptember 27.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Esemény és programajánló – 04.20. – 04.22.

A múlt hétvégi elképesztő programdömping után ezen a hétvégén is lesz miért ellátogatni néhány autós eseményre, különös tekintettel az Opel Insignia és a Drift szerelmesei örülhetnek.

Opel Insignia találkozó Szekszárdon

Az Opel Insignia a gyártó egyik legjobb autója és egyfajta áttörést is jelentett, mikor megjelent, az Opel rajongók gyorsan a szívükbe zárták, ennek jeleként megalakult itthon az Insignia Club Egyesület, akik péntektől – vasárnapig birtokukba veszik Szekszárdot, hogy megejtsék éves találkozójukat. Természetesen minden érdeklődőt szeretettel várnak. Aki rendelkezik egy Opel Insigniával és szeretne csatlakozni a csapathoz. A programok színesek, lesz kisvasutazás Pörböly és Szekszárd között, majd egy tanösvény túra is szerepel a tervek között és egy kilátó meglátogatása, ahol természetesen sok közös fotó készül majd. A program legérdekesebb részei viszont az előadások lesznek, ahol az Insignia tulajdonosok megismerkedhetnek kedvelt autójuk újdonságaival és a legfrissebb részletekkel.
Az Opel Insignia klub egy része a tavalyi találkozón

Ivanits Richárd fog előadást tartani a régi és új modellek előnyeiről, gyakran előforduló hibákról, a GPS frissítés módja, menete, fedélzeti számítógép frissítésének módja, menete, új funkciók is bemutatásra kerülnek. Szó lesz továbbá az alkalmazási lehetőségekről, egyéb felmerülő kérdésekre is választ lehet majd kapni, valamint szervizelési-, karbantartási- és javítási tanácsokat is lehet kapni. További részletekért fordulj bizalommal a szervezőkhöz!

További információk az Opel Insignia Találkozó kapcsán:

Drift Games a Rabócsiringen

Az FIA által is jóváhagyott drift verseny április 21. és 22. között dobogtatja meg a szíveket, bomba erős nemzetközi mezőny várható majd. A PRO és a PRO-AM mezőny tagjai a régi jól bevált nyomvonalon autóznak, a Street és a PRO-AM NO-TRUBO versenyzők a fal nélküli új nyomvonalon mérhetik össze tudásukat. A FIA CEZ mezőny mellett a kicsit sem gyenge román Drift bajnokság versenyzői is tiszteletüket teszik az első hazai Drift Games-en.
Égő gumiból biztosan nem lesz hiány az első Drift Games-en

A helyszín Máriapócs, az érdeklődőknek 2 hektáros kemping terület áll rendelkezésére a pályán belül. Természetesen a pályán kívül is foglalható szállás, tiszta és higiénikus környezet, parti zóna és drift autók minden mennyiségben. A versenyre egy napos és kétnapos jegy is váltható. Budapestről 250 kilométert kell utazni, Nyíregyházától pedig 30 kilométerre helyezkedik el a pálya. Részletes információk a Drift Games Facebook eseményén.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!