Esemény és programajánló 05.25. – 27.

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A pünkösdi hosszúhétvégének köszönhetően hamarosan itt az újabb hétvége, ami ugyan nem hosszú, de autós programok tekintetében nem vall hiányt szerencsére.

Olaszautós találkozó Hajdúdorogon

A Hajdú-Bihari Fiatosok és a Klub Fiat East of Hungary szervezésében valósul meg május 25 és 27 között az Olaszautós találkozó, melynek a hajdúdorogi strandfürdő ad majd otthont. Természetesen a Fiat tulajdonosoknak lehet érdekes a rendezvény elsősorban, de a szervezők mindenkit szívesen látnak, aki olasz autóval rendelkezik. Programokban nem lesz hiány, a pénteki nap az érkezésé, majd szombaton lesz felvonulás, hangnyomás verseny, felnitartó verseny, csapatépítő programok, autós szépségverseny, míg vasárnap gyereknapi programokkal, többek között arcfestéssel kedveskednek a szervezők a családosoknak.

Időjárástól függően medencés bulira is sort kerítenek. Szállás igen kedvező áron, 1500 forint/éj/főtől foglalható.

Még pontosabb tájékoztatásért látogasd meg a találkozó Olaszautós találkozó Facebook eseményét.

Fiat 500

Van egy ilyen kisautód? Akkor ott a helyed a találkozón!

Magyar MX-5 Klub éves nagytalálkozó a Hungaroringen

A magyar autósport Mekkájában kerül megrendezésre a Mazda és az MX-5 szerelmeseinek éves találkozója, melyre természetesen minden érdeklődőt, így téged is szeretettel várnak. Mivel a helyszín megannyi érdekességet tartogat, ezért idén is lehetőség lesz autózni a Hungaroringen, a pálya mellett kialakított szlalompályán ügyességi versenyen indulni és a Groupama tanpályán 120 fő lehetőséget kap arra, hogy egy biztonságtechnikai gyorstalpalón vegyen részt.

MX-5 Hungaroring

Mazda MX-5 őrület vár a Hungaroringen

A szervezők kiemelik, hogy a találkozó nem egy hungaroringi nyíltnap, hanem a klub éves nagytalálkozója. A regisztrált autók rajtszámot fognak kapni annak érdekében, hogy a Hungaroringre mindenki egyenlő arányban hajthasson fel és élvezze a kanyarokat és a pálya vonalvezetését, ahol nem egy alkalommal Forma-1-es autók is hasítottak már és fognak is. Ha jelentkezni szeretnél, mert van épp egy Mazda MX-5 autód, egy űrlapot kell kitölteni. A program a Mazda Motor Hungary támogatásával valósul meg.

További információkért keresd fel a Mazda MX-5 találkozó Facebook eseményét.

Borítókép:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Esemény és programajánló május 12-13 között!
2018. május 08.
Nagyon aktív lesz a hétvége autós szempontból és egészen különleges is! Győrben cabrio találkozó, Tapolcán nemzetközi Ikarus találkozó, Verőcén pedig szezonnyitó Opel találkozó lesz és ez még nem minden!
Mazda MX-5 szezonnyitó 2019
2019. április 05.
Több szempontból is fantasztikus, élményekkel teli hétvége volt a március utolsója, mely főként a kis játékos roadstereknek kedvezett

További hírek