Esemény- és programajánló 07. 20. – 22.

Közzétéve:
2018-07-19, 09:41

A versenyszériák nagy részének már megkezdődött a nyári szünet, egyedül a Formula 1 vitézei vannak még pályán. Országon belül viszont lesz pár autós- és kamionos találkozó, ha szeretnél kimozdulni a hétvégén.

Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szeged

Idén 28. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Kamionos találkozót Sziksósfürdőben. A Szegedtől 12 km-re található, 36 hektáros strand és kemping a nyári szezonban a családi pihenés mekkája. A fürdő gyönyörű természeti környezete sajátos hangulata nyugodt kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas. Ezen a hétvégén kamionoktól lesz hangos a fürdő területe.

Pénteken délután négy órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, melyet felvonulás majd koncertek követnek hajnalig. Szombaton kamionos terepügyességi versennyel kezdődik a program. Amennyiben családdal érkeznél a kisebbeknek is készülnek gyerekvetélkedőkkel, énekversennyel és különböző játékokkal. Este pedig többek közt Compact Disco koncerttel és afterpartyval zárul a program.

A kamionos találkozó részletes programját megtalálod a kamionostalalkozo.hu weboldalán.

28. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó plakátja

III. Ercsi Autó és Motor Találkozó

Az Ercsi Duna-parton megrendezendő esemény márkafüggetlen, de ezzel egy időben lesz a 8. Suzuki márkatalálkozó is. A szokásos programokon kívül (szlalom verseny, autós limbo, felnikitartó verseny) lesz motorcsónak bemutató és még Vikidál Gyula koncert is!

A kisebbeknek érdekesebb lehet a légvár, valamint a hennafestés. A bátrabbak hüllőket is simogathatnak. Az Árpád Nemzetség Hagyományőrző és kézműves Egyesület íjász bemutatójáról sem szabad megfeledkezni.

A rendezvény Facebook eseményénél megtalálod a pontos jegyárakat és programot.

Realxtreme Muhi tó

Jubileumi RealXtreme Autofeszt

Ötödik alkalommal rendezik meg ezt a strandolással egybekötött autós bulit a Muhi tó partján. A show 10 órakor kezdődik és a programok között találhatsz RC-autó bemutatót, autólimbót és autószépségversenyt valamint hangminőségben és hangnyomásban is megmérettetheted négykerekűdet. Este pedig afterparty is lesz!

Ha felkeltette érdeklődésedet a rendezvény, a RealXtreme Autofeszt Facebook oldalán minden szükséges további információt megtalálsz.

Formula 1 Hockenheimring

Az eredeti nyomvonal 1939-ben épült a Mercedes-Benz tesztpályájának. 1970-ben rendezték itt először a Német Nagydíjat. 2002-ben nagysebességű kanyarokkal és hosszú egyenesekkel teli pálya nagy átalakulásokon ment át, amelynek köszönhetően sokkal rövidebb és lassabb lett, viszont a lelátók befogadó képességét növelték, így már 120 ezer nézőt tud befogadni. A pálya hossza 4,574 kilométer és 13 kanyarból áll egy kör.

A Német Nagydíjat a közmédia közvetíti.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.
Főszerepben a Magyar Nagydíj Esemény- és programajánló 07. 27. – 29.
2018. július 24.
Nem éri meg otthon maradni július utolsó hétvégéjén, mert jobbnál-jobb programok várnak rád.
2019. március 06.
A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját
Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.