Esemény- és programajánló június 16-17

Közzétéve:
2018-06-11, 16:22

Hétvégén a Hungaroringre látogat a Kamion EB mezőnye, de a Velencei-tónál illetve a Balaton környékén is lesznek autós találkozók.

FIA Kamion Európa-Bajnokság

A hétvége talán legkomolyabb rendezvénye az ETRC, azaz a Kamion Európa-Bajnokság lesz, amelynek soron következő fordulóját a Hungaroringen rendezik június 16-17-én. Huszonöt év kihagyás után 2015-ben tért vissza a sorozat Magyarországra. Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre új időpontban. Egy kis érdekesség, a legelső futamra 1985-ben került sor.

Gyere ki és szurkolj te is a kétszeres Európa-Bajnok Kiss Norbertnek, aki a Tankpool24 Racing Team színeiben versenyzik. Rajta kívül lesz még magyar vonatkozás a mezőnyben az OXXO Racing Team képviseletében, ők azonban egy brit nemzetiségű pilótával szállnak harcba.

További információk a FIA Kamion Európa-Bajnokság Facebook eseményén olvashatók.

A Kamion EB élmezőnye

Street Crew Meet 06.16.

A Street Crew idén is megrendezi a márka független autós találkozóját, közös gurulását a Velencei-tónál. A találkozó célja egy összetartó autós közösség létrehozása, illetve az, hogy megmutassák egymásnak, kinek mit sikerült javítani, újítani szeretett gépjárművén.

Tudj meg többet a találkozóról a Street Crew Meet Facebook eseménynek oldalán!

Street Crew Meet

I. Balatoni Cruising

2018-ban első alkalommal kerül megrendezésre ez az összejövetel. A kezdeményezés nem egyedülálló, de jópofának ígérkezik. Budapestről, a Fogaras úti Tesco parkolóból indul a menet, és több találkozó pontot érintve a tihanyi szabad strandon kinyújthatják a lábukat a résztvevők. A végcél a Sió Camping, majd másnap délelőttre tervezik a visszaindulást a fővárosba.

Kövesd figyelemmel az I. Balatoni Cruising Facebook eseményét, hogy ne maradj le semmiről!

Fotók:

  • Street Crew
  • Háfra Zsolt

Kapcsolódó írások

ima a Volkswagenhez
2018. szeptember 19.
Szeptember negyedik hétvégéjén sem maradsz autós programok nélkül. A Hungaroringen Volkswagenek gyülekeznek, míg Veszprémben Toyota és Lexus csődület várja a márka kedvelőit. A Népligetet pedig tuning, veterán és amerikai autók lepik majd el
Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.
Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.
 A Hilltop Rallye Fesztivál helyszíne
2018. november 13.
Szeptember utolsó hétvégéjén nem lesz kegyes az időjárás, ennek ellenére lesznek olyan programok, amelyekért érdemes kimozdulni a lakásból