Kecskeméten összegyűlnek az Audisok, az országos márkatalálkozó keretében, Zamárdiban pedig Nemzetközi Amerikai Autós és Tuning találkozó lesz. Amennyiben a fővárosban maradsz a hétvégén, akkor érdemes a fejed fölé tekinteni, ugyanis a levegő száguldó cirkusza látogat a fővárosba.

Drift Masters European Championship 2018

A Drift Bajnokok Ligája Máriapócsra látogat. 2018-ban a Drift Masters Europe Bajnokság célja, hogy nevük Európában egyet jelentsen a professzionális drift fogalmával. A rendezvény naptára Európa legrangosabb pályáira látogat, ahol a kontinens legtehetségesebb pilótái szerepelnek, a rajongók 10 éve várnak egy ilyen bajnokságra.

További információkat a Drift Masters European Championship 2018 Facebook eseményénél találsz.

Drift Masters European Championship Máriapócs

V. Országos Audi Találkozó

2018-ban ötödik alkalommal rendezik meg találkozójukat a négykarikás márka kedvelői a kecskeméti szabadidőparkban. Pénteken Audi pályanappal kezdődik a program, amelyet a Hungaroringen tartanak. Amennyiben részt szeretnél venni a rendezvényen, autós regisztrációdat itt tudod leadni.

Bővebb információt az V. Országos Audi Találkozó Facebook eseményénél találsz.

országos Audi találkozó

Zamárdi V8

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Amerikai Autós és Tuning találkozó Családi Weekend. Gigantikus autók, óriási buli és lazulás várható!

Porig ültetett Hot Rod-ok, Rat Rod, fecskefarkas Chevy, lowrider és T.J. Hooker-féle kocka rendőrautó, Hummer, Viper, Corvette, Camaro, Knight Rider, Trans Am, Kocka Limuzin, Buick, Mercury, veterán és tuning autók és még rengeteg különlegességre lehet számítani.

Az amerikai álom egy hétvégére a Balaton partjára költözik! Három napos partizás, ahol nemcsak a férfiak, hanem a nők és gyermekek is egyaránt jól érezhetik magukat. Az „eleje teniszpálya, hátulja uszoda” felfogású verdák szerelmeseire minden igényt kielégítő hétvégi kikapcsolódás vár június 20-tól a Balaton déli partján.

Az eseményről bővebb információkat a Zamárdi V8 Facebook eseményének oldalán találsz.

Zamárdi V8

Red Bull Air Race

A levegő száguldó cirkusza a világ legjobb pilótáival idén újra birtokba veszik Budapest légterét, és páratlan helyszínen, a Duna felett cikáznak. Átrepülnek a Lánchíd alatt a város szívében, a legszebb épületek között teljesítik lélegzetelállító gyorsasággal a számukra kijelölt pályát a felfújható kapuk között.

A Red Bull Air Race Facebook eseményén még többet megtudhatsz a rendezvényről.

Formula 1 Franciaország

Az F1 mezőnye Franciaországba,  Magny-Cours helyett a Paul Ricard versenypályára látogat, amely Marseille-től 39 km-re északra helyezkedik el. Esőmentes, meleg időt jósolnak a hétvégére. A vonalvezetés nem igazán alkalmas előzésre, illetve a csapatok bizonyos szempontból teljesen vakon fognak megérkezni a pályára. Az újraaszfaltozott felület pedig a gumigyártó számára is feladhatja a leckét. Annak ellenére, hogy a Pirelli gumitesztjén néhányan már ismerkedtek a pálya adottságaival.

WTCR Vila Real Portugália

WTCR Portugália

A Túraautó-Világkupa mezőnye idei 5. versenyhétvégéjén Portugáliába látogat. Az 1931-es évekre nyúlik vissza  a Vila Real domboldalában rendezett verseny, amikor Gaspar Sameiro és Ercilio Barbosa meghódították az eredeti 7,150 kilométeres pályát egy Ford A modellben.

A pálya lejtőjének végén megközelítik a versenyzők a 230 km/h-át.

A hétvége történéseit a WTCR sorozat youtube csatornáján tudod követni.
alt
Fotók: