Esemény és programajánló május 12-13 között!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Nagyon aktív lesz a hétvége autós szempontból és egészen különleges is! Győrben cabrio találkozó, Tapolcán nemzetközi Ikarus találkozó, Verőcén pedig szezonnyitó Opel találkozó lesz és ez még nem minden!

III. Cabrio találkozó Győrben és II. Nemzetközi Ikarus találkozó Tapolcán

Ez a hétvége a találkozók hétvégéje ez nem is kérdés, a festői Győrben pedig a Szentiváni Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre a nyitott tetejű autók találkozója, ami biztosan nagyon különleges lesz. A szervezők mindenkit bátorítanak arra, hogy látogassanak Győrbe, természetesen a cabrio szerelmeseinek erősen ajánlott a részvétel, de számos érdekes program és verseny is szerepel a tervekben. Na meg több, mint 100 cabrio vonul végig a városon, tiszta Amerika!

A III. Győri Cabrio találkozó Facebook eseménye.

Az Ikarust mindenki ismeri, sőt még ma is előfordul, hogy utazol vele, főleg Budapesten, ugyanis még mindig része a BKV flottájának. Az eseményt 2016-ban indították útnak és kétévente kerül megrendezésre, Tapolca belvárosából indulnak a retro buszok, természetesen, aki kedvet kap 650 magyar forintért mehet egy kört (6 éves kor alatt ingyenes), nagyon jó móka lesz biztosan!

Részletes információkat az esemény weboldalán találsz.

Ikarus busz

Akarsz egy ilyennel utazni? Persze, hogy akarsz!

Szezonnyitó Opel találkozó és 5. Pt Cruiser találkozó Veszprémben

Az Opel rajongóknak egészen biztosan egy Kánaán lesz ez a program, most, hogy kijött a szép idő és a különleges járgányok is előkerültek a garázsokból. A szervezők szerint az Opel rajongóknak van igénye a magas színvonalú találkozókra ez az összejövetel hivatott a szezont hivatalosan is megnyitni és megalapozni a későbbi találkozók hangulatát. Ha nincs egy ilyen autód, de szívesen elmennél akkor sincs semmi gond. Vár Verőce és az Opel mennyország.

Szezonnyitó Opel találkozó Facebook esemény, melyben a részletes program is szerepel.

Opel OPC

Egy Opel is lehet izgalmas…

A Chrysler Pt Cruiser egy érdekes jármű, elvétve lehet velük találkozni a magyar utakon, így hát látszik, hogy valakinek bizony tetszik az autó és a formavilág. Nekik szól a veszprémi találkozó, ahol együtt hódolhatnak kedvenc autójuknak. Ha te is szereted a Pt Cruiser-t nincs más dolgod, mint szombaton elmenni a Veszprém Aréna parkolójába és együtt örülni a többiekkel.

A Pt Cruiser találkozó Facebook eseménye.

8. Veterán haszonjármű találkozó és 8. Nagyatádi Autó és Szlalom Show

Veresegyházán a Medveotthon melletti területen igazi különlegességeket lehet nézegetni vagy akár utazni is rajtuk. A haszonjárművek veterán kiadása igazi különlegesség, persze elsősorban azoknak lehet érdekes, akik korábban dolgoztak ilyen gépekkel, de a szervezők mindenkit szeretettel várnak természetesen. Lesz Hoffher traktor indítás, PO-2 repülőgép fogadás, nosztalgia buszozás és kisvasutas medveotthon látogatás.

Részletesebb információkat ezen a plakáton találsz.

PO-2

Fogadj egy ilyen repülőt!

Japán, amerikai, német, olasz vagy épp francia autód van? Semmi gond, ugyanis a nagyatádi Autó és Szlalom Show-n mindegyik kategóriában indul majd szépségverseny. Ez mellett lesznek gyerekprogramok is, kaszkadőr show és nem mellesleg Kőváry Barna lesz a műsorvezető, akivel már interjút is készítettünk. Tuning autóval is lehet érkezni, hangnyomás és szépségverseny is lesz ebben a kategóriában. A szlalomversenyek sem maradhatnak el, itt korai gépátvételre lehet számítani, ezért érdemes korán érkezni, érkezned.

Részletes program a Facebook eseményben.

Szlalom

Itt nem árt, ha ügyes vagy

További autós hírek

Napjainkban a leggyakrabban felmerülő téma az autózásban az elektromos autózás. Előnyei és hátrányai egyarán vannak, mert tény, hogy egyelőre még…

Gyalogátkelőhelyen gázolt el egy idős asszonyt egy negyvenöt éves Nógrád megyei nő. Mivel a baleset körülményei miatt elrendelt pályaalkalmassági vizsgán…

A HVG egyik olvasóját nem kicsi meglepetés érte ma. Egy kapuvári parkolóban, fizető övezetben hagyta autóját, miután parkolójegyet vett és…

Már a rendszámnál akadtak gondok a fejben: Alfagirl!??? Nyilván akár lehetett valami “izomagy reklám” megrendezett videó, amit sejtet a rendszám,…

Az Electrec szúrta ki, hogy nemrég nyilvánosságra hozták a Tesla egyik idén benyújtott szabadalmát, ami “A járművek és a napelemek…

Kapcsolódó írások

7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnok Barkas B1000 autószállító
2019. augusztus 05.
A hajdani KISZ tábor területén egy délelőtt erejéig idén is összegyűltek a szocialista autóipar veterán remekei.
Az év utolsó Parkoló Parádéja - GALÉRIA
2017. október 16.
Október 15-én, vasárnap került megrendezésre a 2017-es év utolsó Parkoló Parádéja, ahol hömpölygő tömeg és káprázatos autóáradat fogadott minket
Esemény és programajánló – 04.20. – 04.22.
2018. április 18.
A múlt hétvégi elképesztő programdömping után ezen a hétvégén is lesz miért ellátogatni néhány autós eseményre, különös tekintettel az Opel Insignia és a Drift szerelmesei örülhetnek.
Esemény és programajánló 05.25. – 27.
2018. május 22.
A pünkösdi hosszúhétvégének köszönhetően hamarosan itt az újabb hétvége, ami ugyan nem hosszú, de autós programok tekintetében nem vall hiányt szerencsére.