Főszerepben a Magyar Nagydíj Esemény- és programajánló 07. 27. – 29.

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Nem éri meg otthon maradni július utolsó hétvégéjén, mert jobbnál-jobb programok várnak rád.

Ha nem érdekel a Formula 1 és inkább elhúznál a fővárosból, akkor meg se állj Füzesgyarmatig, ahol egy nemzetközi autós találkozó vár. Készülj fel azonban, mert számíthatsz záporra, kisebb viharokra és párás, fülledt levegőre is, de mivel a rendezvény egy Termálkempingben lesz, ezért nem fog annyira zavarni az eső. Ha inkább rátapadnál valamilyen versenysorozatra, akkor el kell, hogy szomorítsalak, a Forma 1-en kívül mindenhol nyári szünet tombol!

Harc a Magyar Nagydíjon

Formula 1 Magyar Nagydíj

A világ legismertebb sorozata immár harminchárom éve folyamatosan visszatér a Hungaroringre, ezzel a mogyoródi aszfaltcsík a megtisztelő harmadik helyet foglalja el azon versenyek sorában (Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot az F1-nek.

A Magyar Nagydíj részletes programját a Hungaroring oldalán megtalálod.

BMW E39 Klub Találkozó

IV. E39 Klub Találkozó Pásztó

Az ország legnagyobb E39 találkozóját 2018-ban is megrendezik a pásztói strandon. A szervezők több mint 150 autóra számítanak, ezzel túlszárnyalnák a tavalyi számokat. A programok közt találhatsz autós szépségversenyt, felni kitartó- illetve hajító versenyt, pollenszűrő ház csere versenyt és kilométeróra állás versenyt.

Kellemes családi programnak ígérkezik, ugyanis gondolnak a hölgyekre, illetve a gyerekekre is, nekik kormány hajító- és alkatrész felismerő versennyel készülnek, valamint a kisebbek rajztudásukat is letesztelhetik.

A Klub Találkozóról bővebb információkat a IV. E39 Klub Találkozó Facebook eseményének oldalán találsz.

Opel minitalálkozó

Opel Minimeet Tour Beach & Night

Júliusban Gárdony városába látogatnak az Opel tulajdonosok! Az Üdülők útján található szabad strand parkolóban szombat este 9-től kezdődik a buli. A találkozó célja összehozni a márkatulajdonosokat és egy összetartóbb közösséget szeretnének kialakítani. A fürdőruhádat se hagyd otthon, mert ez egy kellemes beszélgetős, strandolós estének ígérkezik.

A minitalálkozóról még többet megtudhatsz az Opel Minimeet Tour Beach & Night Facebook eseményét felkeresve.

XII. Füzestuning Autó Motor Show

Füzestuning12

A XII. Füzestuning Autó Motor Show-nak a füzesgyarmati Termálkemping ad otthont. A nemzetközi autós találkozó izgalmas programokkal, strandolási lehetőséggel és a szokásos versenyszámokkal várja az érdeklődőket. Megválasztják a 20 legszebb autót, de limbóban is össze mérhetitek autóitokat, sőt, lesz még hangnyomás verseny is. Az esti bulikról többek közt  Szecsei, Tomy Montana, Winner B gondoskodik.

Bővebb információkért látogass el a Füzestuning12 Facebook eseményének oldalára.

Fotó:

Formula1

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.
2019. március 06.
A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját

További hírek