Fotózz és nyerd meg a 10 db Alapjáratos póló egyikét!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Itt a tavasz, vele együtt a jó idő és az autós események is megérkeztek. Ha szeretsz fotózni, most könnyen tiéd lehet egy Alapjáratos póló!

Áprilisban számos autós esemény lesz, rögtön a közelgő hétvégén lesz hat olyan rendezvény, melynek többségén az Alapjárat is jelen lesz:

 • Veterán Járműtalálkozó április 14-én
 • Fritzen Fest április 14-én
 • 11. Balatonfüredi Tuning Találkozó április 14-én
 • 12. Mustang Találkozó április 14-én
 • III. Budapest-Tata Rally Historic április 14-15 között
 • Red Sun Fest április 15-én

12. Ford Mustang találkozó autós esemény

A hónap második fele sem ad sok okot az unatkozásra, íme a főbb események:

 • Insignia Club Egyesület Találkozó Szekszárdon április 20-22 között
 • Drift Games a RabócsiRingen, Máriapócson április 21-22 között
 • III. Hungarian Blitz Ring - Opel Találkozó április 28-án
 • WTCR a Hungaroringen április 28-29-én
 • IV. Hevesi Márkafüggetlen Autós Találkozó április 29-én

10 db Alapjáratos pólót sorsolunk ki azok között, akik bármelyik - akár a listán nem szereplő - autós eseményről fényképet készítenek, feltöltenek egy fotót az Instagram oldalukra, és a fotó hashtagjei között feltüntetik az #alapjaratospolo hashtaget. Fontos, hogy ékezet nélkül, a fenti mintának pontosan megfelelő módon használd a hashtaget, különben nem tudsz részt venni a nyereményjátékban.

Rupa Adrienn fotóz

Itt éppen Adri merül bele a fotózásba az AMTS-en, de gyönyörű autók lesznek most hétvégén is!

Vedd figyelembe, hogy nem mindenki örül, ha lefotózod, legyél tekintettel másokra is. Csak olyanok szerepeljenek a képen, akik előzetesen hozzájárultak ehhez. Ha biztosra akarsz menni, a legjobb, ha szelfit készítesz egy autóval.

Sorsolni május első munkanapján, azaz 2018. május 2-án fogunk. A nyertesek névsorát közzétesszük az Alapjárat weboldalán, Facebook és Instagram oldalán is. Ha több ember tölt fel azonos képet, az elsőként feltöltött lesz figyelembe véve.

A Nyereményjátékra vonatkoznak az Általános Nyereményjáték Szabályzatban találhatóak. A pólókat magyarországi címre tudjuk postázni. A Nyereményjátékot az Alapjárat szervezi, a Facebook és az Instagram semmilyen formában nem vesz részt abban.

Várjuk a képeket, reméljük minél többet küldtök! :)

További autós hírek

Kb 1 órája súlyos, kamiont érintő baleset történt az M0-áson, az M7 felől, az M5 irányába, Diósd előtt. Aki teheti…

Rosszul lett egy sofőr Floridában, az irányítás nélkül maradt Toyota hatalmasat repült. – szúrta ki a videót az origo. A…

Olvasónk, Csaba írt nekünk egy esetről, ami még november közepén történt az M0-ás autóút jobb pályáján, a 60-as km. után.…

A telegraph írt róla, hogy angliai farmerek vetették fel az ötletet, mivel a földjeik közelében lévő gyorséttermek szemete valósággal elárasztja…

Napjainkban a leggyakrabban felmerülő téma az autózásban az elektromos autózás. Előnyei és hátrányai egyarán vannak, mert tény, hogy egyelőre még…

Kapcsolódó írások

Kiderült, ki nyerte az első Alapjáratos bögrét!
2017. július 07.
A Ford Mondeo teszt kapcsán meghirdetett nyereményjátékunk keretein belül egy szerencsés olvasó Alapjáratos ajándéktárggyal gazdagodott.
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2017. július 22.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!
2017. augusztus 16.
Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.