2018. február 03. | 23:26

Kisorsoltunk három Alapjáratos pólót azok között, akik január 31-éig feliratkoztak az Alapjárat hírlevelére. A sikerre való tekintettel újabb játékot indítunk februárban.

Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számára hetente egy hírlevelet küldünk ki, melyben a hét legérdekesebb írásait foglaljuk egy csokorba. Az utóbbi időszakban igencsak megszaporodott a különféle publikációk száma weboldalunkon. Ha nincs időd az összes hírt, cikket, autós tesztet és interjút végigböngészni portálunkon, akkor az ingyenes hírlevelünkre való feliratkozás remek lehetőség számodra, hogy gyorsan átfusd a legérdekesebb írásokat. Akár ennek a cikknek az alján is feliratkozhatsz, de ha meggondolnád magad, természetesen bármikor le is iratkozhatsz a későbbiek során.

Alapjáratos póló

Legutóbb azok között sorsoltunk, akik 2018. január 31-éig feliratkoztak hírlevelünkre. A három nyertes fejenként egy-egy Alapjáratos pólóra tehet szert, akiknek nincs más dolga, mint válaszolni a nyeremény értesítéséről szóló e-mailre, amely azért fontos, hogy tudjuk, milyen méretben, színben, no és presze milyen címre küldhetjük a pólót. Ne késlekedj, iratkozz fel még ma! Azon felül, hogy értesülsz a legjobb Alapjáratos cikkekről, automatikusan részt veszel a következő nyereményjátékunkon, melynek keretein belül újabb három pólót sorsolunk ki minden Alapjáratos hírlevélre legkésőbb február 28-án 23:59-ig feliratkozó között, beleértve hűséges hírlevél olvasóinkat is. Ha az Alapjárat Youtube csatornájára is feliratkozol, úgy "harcba szállhatsz" további két bögréért és pólóért is, ha pedig kedveled az Alapjárat Facebook oldalát is, úgy további két póló és bögre sorsolásán vehetsz részt.