Iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, és nyerj pólót!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Szeretnél egy menő galléros Alapjáratos pólót? Most könnyen a tiéd lehet egy, ehhez csupán fel kell iratkoznod hetenként küldött hírlevelünkre!

Májusban is futott népszerű promóciónk, melynek keretein belül Alapjáratos pólót sorsoltunk ki azok között, akik feliratkoztak az Alapjárat hírlevelére. Mivel minden feliratkozó automatikusan részt vett a játékban, így akkor is érdemes ellenőrizned elektronikus postafiókod, ha régebben iratkoztál fel.

Adatvédelmi okokból a nyertesek listáját nem hozhatjuk nyilvánosságra. A nyerteseket e-mailben értesítettük, érdemes a spam és a promóciós fület is megnézned, mivel lehet, hogy a levelezőrendszered ott tárolja a nyereményről szóló értesítőnket.

Alapjáratos póló

Szeretnél te is egy Alapjáratos pólót?

Mostantól minden 500. feliratkozó elérése esetén kisorsolunk 5 db Alapjáratos pólót. A feliratkozók száma hétről-hétre stabilan nő, de ha szeretnéd, hogy mielőbb sorsoljunk, szólj autókedvelő barátaidnak is, így még rövidebb idő alatt elérjük a következő 500 feliratkozót.

Első hírlevelünket 2017. júliusában küldtük ki, közel egy év alatt 1832 feliratkozóra tettünk szert. A hírlevél feliratkozást bármelyik cikk alatt megejtheted, ehhez először be kell gépelned az e-mail címedet. Ezt követően a beviteli mező alatt be kell pipálnod, hogy elolvastad az Adatkezelési szabályzatot, amit javaslunk, hogy valóban tegyél meg. A Feliratkozás gombra kattintva kapni fogsz egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, hogy valóban szeretnél Alapjáratos hírlevelet kapni.

Alapjáratos hírlevél

A sötétsárga a meglévő, míg a világossárga az új hírlevél feliratkozók számát mutatja

Ha így teszel, hétvégente elküldjük neked az elmúlt napok legérdekesebb híreit, a legizgalmasabb autós tesztek ajánlóit. Ne aggódj, nem árasztjuk el online levelesládádat naponta valami akcióval.

Növelnéd nyerési esélyeid?

Ha szeretnéd növelni esélyeidet, hogy Alapjáratos ajándéktárgyat nyerj, akkor iratkozz fel az Alapjárat Youtube csatornájára is. Már közel 3000 feliratkozónk van a legnagyobb videó-megosztó portálon, s ha elérjük az 5000-es követőtábort, akkor 3 db Alapjáratos pólót, valamint 2 db Alapjáratos bögrét is kisorsolunk.

Minden aktuálisan futó játékra érvényes az általános Nyereményjáték Szabályzat. A Nyereményjátékok lebonyolításáért kizárólag az Alapjárat csapata felel, a Facebook és a YouTube abban semmilyen formában nem vesz részt.

További autós hírek

Nagyjából 100 mérföld/h (kb: 160km/h) sebességgel ütközött egymásnak egy Nissan Gtr és egy Tesla Model X a Floridai Hallandale Beac-…

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. január 25-én éjjel az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán állítottak meg…

Az útviszonyoknak megfelelő vezetést soha ne hagyjuk figyelmen kívül különben könnyen megtörténhet a baj és bizony, ha nem tudjuk profin…

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméteres épület és benne hét személyautó vasárnap este a Budapest 21. kerületében a II.…

Vissza a jövőbe-rajongók figyelem: már nem üresben vesztegel a film ikonikus időgépének kerekeket adó autó, a Delorian DMC-12-es  – írja…

Kapcsolódó írások

Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?
Vintage autó részlete
2020. január 21.
Képes vagy megnevezni mindegyiket?
Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!
2018. április 11.
Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.
Ford Fairlane
2019. február 19.
Képben vagy a veterán autókkal is? Vajon kifog rajtad ez a kvíz?