Iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, és nyerj pólót!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Szeretnél egy menő galléros Alapjáratos pólót? Most könnyen a tiéd lehet egy, ehhez csupán fel kell iratkoznod hetenként küldött hírlevelünkre!

Májusban is futott népszerű promóciónk, melynek keretein belül Alapjáratos pólót sorsoltunk ki azok között, akik feliratkoztak az Alapjárat hírlevelére. Mivel minden feliratkozó automatikusan részt vett a játékban, így akkor is érdemes ellenőrizned elektronikus postafiókod, ha régebben iratkoztál fel.

Adatvédelmi okokból a nyertesek listáját nem hozhatjuk nyilvánosságra. A nyerteseket e-mailben értesítettük, érdemes a spam és a promóciós fület is megnézned, mivel lehet, hogy a levelezőrendszered ott tárolja a nyereményről szóló értesítőnket.

Alapjáratos póló

Szeretnél te is egy Alapjáratos pólót?

Mostantól minden 500. feliratkozó elérése esetén kisorsolunk 5 db Alapjáratos pólót. A feliratkozók száma hétről-hétre stabilan nő, de ha szeretnéd, hogy mielőbb sorsoljunk, szólj autókedvelő barátaidnak is, így még rövidebb idő alatt elérjük a következő 500 feliratkozót.

Első hírlevelünket 2017. júliusában küldtük ki, közel egy év alatt 1832 feliratkozóra tettünk szert. A hírlevél feliratkozást bármelyik cikk alatt megejtheted, ehhez először be kell gépelned az e-mail címedet. Ezt követően a beviteli mező alatt be kell pipálnod, hogy elolvastad az Adatkezelési szabályzatot, amit javaslunk, hogy valóban tegyél meg. A Feliratkozás gombra kattintva kapni fogsz egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, hogy valóban szeretnél Alapjáratos hírlevelet kapni.

Alapjáratos hírlevél

A sötétsárga a meglévő, míg a világossárga az új hírlevél feliratkozók számát mutatja

Ha így teszel, hétvégente elküldjük neked az elmúlt napok legérdekesebb híreit, a legizgalmasabb autós tesztek ajánlóit. Ne aggódj, nem árasztjuk el online levelesládádat naponta valami akcióval.

Növelnéd nyerési esélyeid?

Ha szeretnéd növelni esélyeidet, hogy Alapjáratos ajándéktárgyat nyerj, akkor iratkozz fel az Alapjárat Youtube csatornájára is. Már közel 3000 feliratkozónk van a legnagyobb videó-megosztó portálon, s ha elérjük az 5000-es követőtábort, akkor 3 db Alapjáratos pólót, valamint 2 db Alapjáratos bögrét is kisorsolunk.

Minden aktuálisan futó játékra érvényes az általános Nyereményjáték Szabályzat. A Nyereményjátékok lebonyolításáért kizárólag az Alapjárat csapata felel, a Facebook és a YouTube abban semmilyen formában nem vesz részt.

Kapcsolódó írások

Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?
GAZ M24, LAZ 695, fekte fehér kép, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. július 12.
Képes vagy felismerni mind a 9 szocialista autót? A 3,6-os eredmény nem jó, de nem is tragikus!
Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!
2018. április 11.
Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.
Játék - Felismered az összes autómárka logóját?
2017. február 27.
Tíz autómárka logójának részletét vágtam ki egy kvízjáték kapcsán. Vajon mindet felismered?