2018. január 30. | 00:16

Érdekelnek a legújabb autós tesztek? A régi klasszikus vasakra is kíváncsi vagy? Irakozz fel Youtube csatornánkra, és nyerj menő Alapjáratos ajándékokat!

Miért érdemes feliratkoznod az Alapjárat Youtube csatornájára?

Az Alapjárat Youtube csatornájára hónapról hónapra kerülnek fel a legújabb autós tesztek. Legutóbb az új Audi A8-at tesztelte stábunk, de korábban a Mercedes-Benz S500 Coupét, a BMW E31 850i-t és a Lada 4x4 Urbant is meghajtottuk, mindegyikről megtekinthető rövidfilmünk a legnagyobb videómegosztó portálon. A prémium autók tesztelése mellett más modellekről sem feledkezünk meg. A hazánkban oly népszerű Suzuki új modelljét, az Ignis GLX 4WD-t is kipróbáltuk, csakúgy, mint a Citroën C3 Aircrosst vagy a Fiat Tipo Kombit. A száraz adatok mellett igyekszünk színesíteni a teszteket drónfelvételekkel és alkalomadtán némi humorral is, amint az az alábbi fotón látható.

Iratkozz fel és nyerj Alapjáratos ajándékokat!

Most duplán megéri feliratkoznod Youtube csatornánkra, hiszen ha így teszel, akkor automatikusan azok közé kerülsz, akik között kisorsolunk:
  • 2 db Alapjáratos pólót (fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

Mikor lesz a sorsolás?

Amint összejön a 2.000 Youtube feliratkozó, kisorsoljuk az ajándéktárgyakat. A nyertesek nevét stílszerűen egy Youtube videóban tesszük közzé először. Természetesen privát üzenetben is felvesszük a szerencsés Játékosokkal a kapcsolatot, sőt, közösségi oldalainkon is lesz egy-egy poszt a sorsolás megtörténtéről.

Mik a részvételi feltételek?

Ha szeretnél esélyt adni magadnak, hogy nyerj, iratkozz fel Youtube csatornánkra. A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.