2018. február 07. | 20:37

Az alapjarat.hu weboldal fennállása óta a legtöbb látogatót vonzotta 2018 januárjában, eközben Facebookos közösségünk ugrásszerűen gyarapodott.

Új weboldal látogatottsági csúcs

Havi szinten megdőlt az Alapjárat weboldalának látogatottsági rekordja januárban: 132 000 felhasználó kereste fel cikkeinket a 31 nap során, ami naponta átlagosan 4 200 egyedi látogatót jelent. Oldalmegtekintésünk 508 000-re kúszott fel, látogatóink átlagosan két perc fölött időztek honlapunkon.

2018 január

Külön öröm számunkra, hogy sikerült javítani a nemek arányán, hiszen eddig olvasóink eddig kevesebb mint 7%-a volt nő, ez az érték már közel 9%.

Több mint 3700 új rajongó a Facebookon

2018 első hónapjában a kék óriáson rekord méreteket öltött közösségünk növekedése, 3700 új tagnak köszönhetően 24 000 fölé kúszott azok száma, akik kedvelik az Alapjárat Facebook oldalát. Ezzel párhuzamosan Facebook oldalunk elérése is megduplázódott, szám szerint 3,8 millióra.

Külön örömmel tölt el bennünket, hogy tartalmaink nem csupán megjelennek, hanem azokat követőink érdekesnek is találják, ezt bizonyítja a posztokra érkező nagy mennyiségű komment, lájk és megosztás. Az aktivitás tekintetében 200%-os növekedést könyvelhettünk el.

A legnépszerűbb posztnak a január derekán publikált Szauber Bencével készült interjú bizonyult, aki egyedi E36-os BMW-jét mutatta be a nagyközönségnek, a cikket 27 968-an nyitották meg az év első hónapja során.

 

 

 

Egyedi E36-os BMW-jével rója az utakat olvasónk, Szauber Bence, aki nem az átlagos autókat szereti. INTERJÚ egy hazai tunerrel!
#Alapjárat #interjú #tuning

Közzétette: Alapjárat – 2018. január 13.

 

 

 

 

Fejlődésnek indult Youtube csatornánk és Instagram oldalunk

Az Alapjárat Youtube csatornájára felkerült a vadonatúj Audi A8-ról készült tesztvideó, mely kiemelkedően népszerűnek bizonyult: immáron több mint 40 000 megtekintésnél jár.

 

 

 

 

Persze nem csak a legújabb német prémiumra kíváncsiak nézőink, így hamarosan más típusú járművekről szóló tesztekkel is jelentkezünk. Feliratkozóink száma 300-zal nőtt januárban, jelenleg több mint 1500-nál jár ez a szám. A reakciók jelentős többsége, 87%-a pozitív volt, míg a videók alatti kommentek száma a duplájára emelkedett.

Eközben Instagram oldalunkra minden eddiginél rendszeresebben kerülnek fel képek, videók, melynek köszönhetően követőtáborunk meghaladja a 2900 főt.

Prémium partnereket keresünk!

2017 év végén számos új cég lett partnerünk - épp egy ilyen megállapodásnak köszönhetően sorsolunk ki hamarosan Audi TT-S tesztvezetést követőink között.

Továbbra is keressük azon cégeket, vállalkozásokat, amelyek prémium termékeket vagy szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek. Elkészült hivatalos médiaajánlatunk is, ha szeretne együttműködni velünk, vagy hirdetni weboldalunkon, közösségi felületeinken, akkor írjon e-mailt az info@alapjarat.hu címre, vagy hívjon bennünket bizalommal munkanapon 9:00 és 16:30 között a +36-20-258-3707-es telefonszámon.