Januári statisztikák: Látogatottsági és növekedési rekordok!

Tóth Balázs
Közzétéve:
2018-02-07, 19:37

Az alapjarat.hu weboldal fennállása óta a legtöbb látogatót vonzotta 2018 januárjában, eközben Facebookos közösségünk ugrásszerűen gyarapodott.

Új weboldal látogatottsági csúcs

Havi szinten megdőlt az Alapjárat weboldalának látogatottsági rekordja januárban: 132 000 felhasználó kereste fel cikkeinket a 31 nap során, ami naponta átlagosan 4 200 egyedi látogatót jelent. Oldalmegtekintésünk 508 000-re kúszott fel, látogatóink átlagosan két perc fölött időztek honlapunkon.

2018 január

Külön öröm számunkra, hogy sikerült javítani a nemek arányán, hiszen eddig olvasóink eddig kevesebb mint 7%-a volt nő, ez az érték már közel 9%.

Több mint 3700 új rajongó a Facebookon

2018 első hónapjában a kék óriáson rekord méreteket öltött közösségünk növekedése, 3700 új tagnak köszönhetően 24 000 fölé kúszott azok száma, akik kedvelik az Alapjárat Facebook oldalát. Ezzel párhuzamosan Facebook oldalunk elérése is megduplázódott, szám szerint 3,8 millióra.

Külön örömmel tölt el bennünket, hogy tartalmaink nem csupán megjelennek, hanem azokat követőink érdekesnek is találják, ezt bizonyítja a posztokra érkező nagy mennyiségű komment, lájk és megosztás. Az aktivitás tekintetében 200%-os növekedést könyvelhettünk el.

A legnépszerűbb posztnak a január derekán publikált Szauber Bencével készült interjú bizonyult, aki egyedi E36-os BMW-jét mutatta be a nagyközönségnek, a cikket 27 968-an nyitották meg az év első hónapja során.

 

Egyedi E36-os BMW-jével rója az utakat olvasónk, Szauber Bence, aki nem az átlagos autókat szereti. INTERJÚ egy hazai tunerrel!
#Alapjárat #interjú #tuning

Közzétette: Alapjárat – 2018. január 13.

 

 

Fejlődésnek indult Youtube csatornánk és Instagram oldalunk

Az Alapjárat Youtube csatornájára felkerült a vadonatúj Audi A8-ról készült tesztvideó, mely kiemelkedően népszerűnek bizonyult: immáron több mint 40 000 megtekintésnél jár.

 

 

Persze nem csak a legújabb német prémiumra kíváncsiak nézőink, így hamarosan más típusú járművekről szóló tesztekkel is jelentkezünk. Feliratkozóink száma 300-zal nőtt januárban, jelenleg több mint 1500-nál jár ez a szám. A reakciók jelentős többsége, 87%-a pozitív volt, míg a videók alatti kommentek száma a duplájára emelkedett.

Eközben Instagram oldalunkra minden eddiginél rendszeresebben kerülnek fel képek, videók, melynek köszönhetően követőtáborunk meghaladja a 2900 főt.

Prémium partnereket keresünk!

2017 év végén számos új cég lett partnerünk - épp egy ilyen megállapodásnak köszönhetően sorsolunk ki hamarosan Audi TT-S tesztvezetést követőink között.

Továbbra is keressük azon cégeket, vállalkozásokat, amelyek prémium termékeket vagy szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek. Elkészült hivatalos médiaajánlatunk is, ha szeretne együttműködni velünk, vagy hirdetni weboldalunkon, közösségi felületeinken, akkor írjon e-mailt az [email protected] címre, vagy hívjon bennünket bizalommal munkanapon 9:00 és 16:30 között a +36-20-258-3707-es telefonszámon.

 

További autós hírek

Kigyulladt egy kisteherautó utastere és raktere a 20. kerületi Helsinki úton, a Torontál utcánál hétfőn 14 óra magasságában. A fővárosi…

Jól látni, hogy a sárga jelzésnél ér a sínre kb. a Citroen, majd a következő pillanatban oldalról hatalmas sebességgel telibevágja…

Nem elég a pénzbírság, börtönbüntetést szeretne a német kormány a baleseteket fotózóknak, videózóknak – írja a totalcar.hu A német autópályákon…

A képen 👆 a 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszakban elért, Facebook oldalunk eredményei láthatóak. ☝️ 2017…

Olvasónk küldte a felvételt. Nem jó érzés azt látni, hogy a kb. 3 perces manőver után – amiből 2 perc…

Kapcsolódó írások

A statisztikák és számok tükrében az Alapjárat 2017-es éve
2018. január 19.
Az Alapjárat szinte a nulláról indulva Magyarország top5 autós oldalai közé került a 2017-es esztendő végére. Hosszú és helyenként rögös út vezetett ideáig, de nincs megállás, 2018 újabb kihívásokat tartogat.
Februári statisztikák: Újabb látogatottsági rekord!
2018. március 12.
Az Alapjárat weboldalának látogatottsága és Facebook oldalának népszerűsége töretlen ütemben növekedett, sőt, immáron a Youtube csatornánkon is felpörögtek az események.
Weboldal forgalom
2019. június 21.
Facebook oldalunk dinamikus növekedése is szembetűnő a rekordmennyiséget jegyző weboldali forgalom mellett.
Novemberi statisztikák: Új kihívásokkal birkóztunk meg
2017. december 06.
Számos autós teszt és új partnerkapcsolatok kialakítása mellett jó néhány kihívással is megküzdöttünk novemberben, eközben Youtube csatornánk nézettsége komoly fejlődésnek indult.