2017. július 05. | 10:21

Facebook oldalunkon már 12.000-es rajongótáborunk van, aktivizáltuk Youtube csatornánkat, és az Instagramon is megindult az érdeklődés. 

Néhány apróbb finomítás a honlapon

A blog motorról magazin formátumra átállás során a legnagyobb fejtörést a menü mobilra optimalizálása jelentette, de végül sikerült megfelelő megoldást találnunk. Most már mobileszközről is könnyedén navigálhattok a menüpontok között.

Az autós tesztek végére pontozásos értékelést tettünk grafikonnal, így reméljük, még szemléletesebb módon kaphattok képet a kipróbált gépjárművekről. Kissé csinosítottunk a táblázatok dizájnján is, reméljük, így még áttekinthetőbb lesz, ha nagy mennyiségű információt osztunk meg veletek. Hamarosan elindítjuk az Alapjáratos hírlevelet is, a nyár hátra lévő részében gőzerővel dolgozunk ezen.

Bár a nyarat a legtöbben pihenéssel, kikapcsolódással töltik, látogatottságunk így sem zuhant, sőt! Június 30-án rekordot döntöttünk, 5.605 felhasználó tekintette meg weboldalunkat. A múlt hónap során egyéb iránt összesen 62.932 felhasználó böngészte cikkeinket.

Alapjárat június forgalom

Alapjárat június forgalom

12 ezer rajongó fölött az Alapjárat Facebook oldala

Az Alapjárat facebook oldalának követőtábora több, mint 1.000 követővel nőtt júniusban, így már több, mint 12.000 rajongóval rendelkezünk, köszönjük mindenkinek! Legnépszerűbb bejegyzésünk a "Mitől olyan jó a Toyota Supra?" című posztunk volt, ez 195 fő híján már 100.000 elérésnél jár.

Júliusban sem veszünk vissza a lendületből, e hónapban már 180 és 360 fokos fotókat is láthattok majd az idővonalunkon. Hívjátok meg ismerőseiteket is, hogy lájkolják az Alapjárat facebook oldalát, így ők sem maradnak majd le a legfrissebb autós hírekről, eseményekről.

Hamarosan kisorsoljuk az első Alapjáratos bögrét is. Az autós tesztek kapcsán minden alkalommal felteszünk egy kérdést, amelyre a válasz a cikk elolvasása után derül ki. Hamarosan nem csak bögrét, de pólót, és más ajándéktárgyakat is nyerhettek.

Az Alapjárat Instagram oldala feljövőben

Június végén átléptük az 500 fős követő bázist Instagramon is, ahová a legjobb, legérdekesebb fotókat töltjük fel. Nagy lendülettel, és bizakodva várjuk az év második felét, úgy számoljuk, hogy év végére 6.000 Instagram követőnk lehet.

Aktív az Alapjárat Youtube csatornája

Folyamatosan töltjük meg tartalommal Youtube csatornánkat. A legutóbbi autós tesztekről rendre készítünk néhány perces videót, amiket a cikkekből is elérhettek. Egyre többen nézitek ezeket az anyagokat, a Lada 4x4 Urban tesztvideója már több, mint 2.000 letöltésnél jár.

Legutóbb az Audi A5 Cabriolet 3.0 TDI quattro S line-t tesztelte csapatunk.

Az elmúlt 1 hónap során a további tesztek videóit töltöttük fel:

Prémium partnereket keresünk!

Új projektet indítottunk június végén, melynek keretein belül prémium termékeket vagy szolgáltatást kínáló cégekkel kerültünk kapcsolatba. Amennyiben a céged megfelel ennek a szempontnak, várjuk leveledet az info@alapjarat.hu e-mail címen. Telefonon munkanapon 9:00 és 16:30 között kereshetsz bennünket a +36-20-299-58-30-as telefonszámon.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!