Kezdődik a motoros szezon, készül a Harley-Davidson is!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Tesztnappal és szezonnyitó programokkal várja a motorozás és persze elsősorban a Harley-Davidson szerelmeseit a budapesti Harley szalon, ahol ki lehet próbálni a 2018-as gépcsodákat is.

Harley-Davidson tesztnap

A Harley-Davidson sok szeretettel vár minden érdeklődőt a nyílt tesztnapra, ami 2018. április 7-én fog megrendezésre kerülni. Délelőtt 10 órától délután 4 óráig lesz lehetőség kipróbálni olyan csodákat, mint a Street 750, de el lehet menni egészen a legnagyobb túramotorokig. Mind-mind egészen elképesztő élményt nyújtanak, személy szerint az én kedvencem a Forty-Eight és a Fat Bob.

  • Street 750
  • Street Rod
  • Iron 883
  • Forty-Eight
  • Fat Bob
  • Fat Boy
  • Heritage Classic
  • Road King Classic

Harley-Davidson tesztnap

A Forty-Eight 1200 köbcentis léghűtéses motorblokkal rendelkezik, amely az erős, alacsony fordulatszámú forgatónyomatékáról és egyedi hangjáról igazán nevezetes. Egyedi és kövér első gumik, Foundation-fékrendszer és ikonikus 7,9 literes benzintartály klasszikus „peanut” formával, amitől igazán vad lesz a motor külseje.

A vadonatúj, igazi fenegyerek Fat Bob 114 modellt agresszív stílus, lenyűgöző teljesítmény és kezelhetőség jellemzi, és a prémium felületek mellett nagy teljesítményű Milwaukee-Eight 107 vagy 114 Big Twin-motorblokkal is felszereltetheted.

A Herley-teszt előzetes regisztrációhoz kötött!

Harley-Davidson szezonnyitó

Természetesen nem kezdődhet egy motorszezon ünneplés és jókedv nélkül, ezért 2018. április 21-én délelőtt 10 és délután 3 óra között szezonnyitó ünnepséget tartanak a budapesti szalonban. Motoros felvonulással, koncertekkel és sok-sok meglepetéssel készülnek majd a szervezők.

Nyáron már mindenki benne lesz a szezonban és Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye is elérkezik a Harley Budapest szervezésében, az Open Road Fest, amely Alsóörsön vár minden érdeklődőt és bulizni vágyót június elején. A fesztivál egy óriásai motoros felvonulással indul, majd indulhat a buli egészen négy napon keresztül.

Harley-Davidson szezonnyitó

2018. június 6. és 10. között hamisítatlan rockkoncerteken lehet kiengedni a gőzt. Az Open Road Fest színpadára lép még a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda és a Leander Kills is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

A Harley-Davidson szezonnyitó ünnepség Facebook eseménye:

Az Open Road Fest Facebook eseménye:

Forrás:

További autós hírek

Kereskedelmi forgalomban várhatóan 2021-ben kapható majd, de valaki már csapatja vele 🙂 A durván 3 hete leleplezett monstrum most közúton…

A nógrádszakáli fiatalember falubelijétől akart autót lopni, de megzavarták. Nem adta fel, nem sokkal később egy kisáruszállítót sikerült elkötnie, de…

Akár 1,6 millió forintra is megbüntethetik azt, aki megfelelő téli abroncs nélkül indul síelni, de a hóláncra is nagyon figyelnek…

Ugyanis a Balatonfűzfőt, Balatonakarattyát és Balatonkenesét elkerülő, 2,4 kilométer hosszú, 2×1 sávos új út elkészült. A csomópont új gyűjtő- és…

Kb 1 órája súlyos, kamiont érintő baleset történt az M0-áson, az M7 felől, az M5 irányába, Diósd előtt. Aki teheti…

Kapcsolódó írások

Harley motor
2015. május 17.
Te felülnél egy Harley-Davidsonra? Naná, pláne, ha még az iskolai eredményedet is javíthatod ezzel
Megérkezett a legújabb Harley Davidson!
2017. november 09.
A legenda bemutatta legújabb mdelljét, ami a „Sport Glide” nevet kapta. Az új üdvöskét országúti cirkálásra tervezték a mérnökök, megjelenése igencsak agresszív.
300 vasparipa, megannyi lóerő és felhördült a város: így köszöntötte a tavaszt a Harley!
2018. április 25.
Mint minden évben így 2018-ban is a motoros szezon kezdetén a Harley-Davidson hatalmas bulival üdvözölte a jó időt. Több kiló króm, kaja-pia, csajok és Rock’n’ Roll. A legendás csapat tudja, hogy kell jó bulit csinálni!
Nyerj egy Harley-Davidsont az alsóörsi Open Road Festen!
2018. május 21.
Ha a motorok szerelmese vagy, június 6-ától mindenképp kilátogatnod Alsóörsre, ahol egy eredeti Harley-Davidsont nyerhetsz, e mellett további izgalmas programokkal készülnek a szervezők.