Harley-Davidson tesztnap

A Harley-Davidson sok szeretettel vár minden érdeklődőt a nyílt tesztnapra, ami 2018. április 7-én fog megrendezésre kerülni. Délelőtt 10 órától délután 4 óráig lesz lehetőség kipróbálni olyan csodákat, mint a Street 750, de el lehet menni egészen a legnagyobb túramotorokig. Mind-mind egészen elképesztő élményt nyújtanak, személy szerint az én kedvencem a Forty-Eight és a Fat Bob.

  • Street 750
  • Street Rod
  • Iron 883
  • Forty-Eight
  • Fat Bob
  • Fat Boy
  • Heritage Classic
  • Road King Classic

Harley-Davidson tesztnap

A Forty-Eight 1200 köbcentis léghűtéses motorblokkal rendelkezik, amely az erős, alacsony fordulatszámú forgatónyomatékáról és egyedi hangjáról igazán nevezetes. Egyedi és kövér első gumik, Foundation-fékrendszer és ikonikus 7,9 literes benzintartály klasszikus „peanut” formával, amitől igazán vad lesz a motor külseje.

A vadonatúj, igazi fenegyerek Fat Bob 114 modellt agresszív stílus, lenyűgöző teljesítmény és kezelhetőség jellemzi, és a prémium felületek mellett nagy teljesítményű Milwaukee-Eight 107 vagy 114 Big Twin-motorblokkal is felszereltetheted.

A Herley-teszt előzetes regisztrációhoz kötött!

Harley-Davidson szezonnyitó

Természetesen nem kezdődhet egy motorszezon ünneplés és jókedv nélkül, ezért 2018. április 21-én délelőtt 10 és délután 3 óra között szezonnyitó ünnepséget tartanak a budapesti szalonban. Motoros felvonulással, koncertekkel és sok-sok meglepetéssel készülnek majd a szervezők.

Nyáron már mindenki benne lesz a szezonban és Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye is elérkezik a Harley Budapest szervezésében, az Open Road Fest, amely Alsóörsön vár minden érdeklődőt és bulizni vágyót június elején. A fesztivál egy óriásai motoros felvonulással indul, majd indulhat a buli egészen négy napon keresztül.

Harley-Davidson szezonnyitó

2018. június 6. és 10. között hamisítatlan rockkoncerteken lehet kiengedni a gőzt. Az Open Road Fest színpadára lép még a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda és a Leander Kills is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

A Harley-Davidson szezonnyitó ünnepség Facebook eseménye:

Az Open Road Fest Facebook eseménye:

Forrás: