Kezdődik a motoros szezon, készül a Harley-Davidson is!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Tesztnappal és szezonnyitó programokkal várja a motorozás és persze elsősorban a Harley-Davidson szerelmeseit a budapesti Harley szalon, ahol ki lehet próbálni a 2018-as gépcsodákat is.

Harley-Davidson tesztnap

A Harley-Davidson sok szeretettel vár minden érdeklődőt a nyílt tesztnapra, ami 2018. április 7-én fog megrendezésre kerülni. Délelőtt 10 órától délután 4 óráig lesz lehetőség kipróbálni olyan csodákat, mint a Street 750, de el lehet menni egészen a legnagyobb túramotorokig. Mind-mind egészen elképesztő élményt nyújtanak, személy szerint az én kedvencem a Forty-Eight és a Fat Bob.

  • Street 750
  • Street Rod
  • Iron 883
  • Forty-Eight
  • Fat Bob
  • Fat Boy
  • Heritage Classic
  • Road King Classic

Harley-Davidson tesztnap

A Forty-Eight 1200 köbcentis léghűtéses motorblokkal rendelkezik, amely az erős, alacsony fordulatszámú forgatónyomatékáról és egyedi hangjáról igazán nevezetes. Egyedi és kövér első gumik, Foundation-fékrendszer és ikonikus 7,9 literes benzintartály klasszikus „peanut” formával, amitől igazán vad lesz a motor külseje.

A vadonatúj, igazi fenegyerek Fat Bob 114 modellt agresszív stílus, lenyűgöző teljesítmény és kezelhetőség jellemzi, és a prémium felületek mellett nagy teljesítményű Milwaukee-Eight 107 vagy 114 Big Twin-motorblokkal is felszereltetheted.

A Herley-teszt előzetes regisztrációhoz kötött!

Harley-Davidson szezonnyitó

Természetesen nem kezdődhet egy motorszezon ünneplés és jókedv nélkül, ezért 2018. április 21-én délelőtt 10 és délután 3 óra között szezonnyitó ünnepséget tartanak a budapesti szalonban. Motoros felvonulással, koncertekkel és sok-sok meglepetéssel készülnek majd a szervezők.

Nyáron már mindenki benne lesz a szezonban és Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye is elérkezik a Harley Budapest szervezésében, az Open Road Fest, amely Alsóörsön vár minden érdeklődőt és bulizni vágyót június elején. A fesztivál egy óriásai motoros felvonulással indul, majd indulhat a buli egészen négy napon keresztül.

Harley-Davidson szezonnyitó

2018. június 6. és 10. között hamisítatlan rockkoncerteken lehet kiengedni a gőzt. Az Open Road Fest színpadára lép még a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda és a Leander Kills is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

A Harley-Davidson szezonnyitó ünnepség Facebook eseménye:

Az Open Road Fest Facebook eseménye:

Forrás:

További autós hírek

Az utóbbi napok ködös időjárása nem kicsit nehezítette meg a közlekedést. Városon kívül még durvább volt a helyzet. Kaptunk ma…

Egy hét múlva, január 31-én érvényességüket vesztik a korábban vásárolt éves autópálya-matricák. Január 31-én 2,5 millió éves autópálya-matrica jár le,…

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan…

Egy elegáns megfordulás tegnap délután a gyorsforgalmin. “Emberünk minden józan észre vonatkozó szabályt feledve, simán bekanyarodott a nem kicsi, jól…

Nagyon sok esetetről tudunk, ahol a lakók konkrétan megmondják: “Ne állj meg itt haver, mert kiszúrom a gumit, meg összekarcolom”…

Kapcsolódó írások

Harley motor
2015. május 17.
Te felülnél egy Harley-Davidsonra? Naná, pláne, ha még az iskolai eredményedet is javíthatod ezzel
Megérkezett a legújabb Harley Davidson!
2017. november 09.
A legenda bemutatta legújabb mdelljét, ami a „Sport Glide” nevet kapta. Az új üdvöskét országúti cirkálásra tervezték a mérnökök, megjelenése igencsak agresszív.
300 vasparipa, megannyi lóerő és felhördült a város: így köszöntötte a tavaszt a Harley!
2018. április 25.
Mint minden évben így 2018-ban is a motoros szezon kezdetén a Harley-Davidson hatalmas bulival üdvözölte a jó időt. Több kiló króm, kaja-pia, csajok és Rock’n’ Roll. A legendás csapat tudja, hogy kell jó bulit csinálni!
Nyerj egy Harley-Davidsont az alsóörsi Open Road Festen!
2018. május 21.
Ha a motorok szerelmese vagy, június 6-ától mindenképp kilátogatnod Alsóörsre, ahol egy eredeti Harley-Davidsont nyerhetsz, e mellett további izgalmas programokkal készülnek a szervezők.