Kiderült, ki nyerte az első Alapjáratos bögrét!

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

A Ford Mondeo teszt kapcsán meghirdetett nyereményjátékunk keretein belül egy szerencsés olvasó Alapjáratos ajándéktárggyal gazdagodott.

A Ford Mondeo 2.2 TDCi Tesztbe egy kis játékot csempésztünk. A facebook poszt alkalmával arra kértük az olvasókat, válaszoljanak arra a kérdésre, hogy mi hiányzik a fenti Ford Mondeóból egyedül az üléseket érintő extrák közül?

Kisorsoltuk, ki nyeri az Alapjáratos ajándéktárgyat. A szerencsés nyertest egy hivatalos facebook sorsolásra alkalmas app segítségével választottuk ki, akinek neve kiderül a videóból:

A nyertest arra kérjük, írjon egy e-mailt az [email protected] címre vagy egy facebook üzenetet az Alapjárat facebook oldalának a bögre átvételével kapcsolatban.

Jelenleg is fut még két nyereményjáték!

Egy a BMW 730Ld xDrive, egy pedig az Audi A5 Cabrioletet teszt kapcsán. Mindkettőre hat-hat komment érkezett, így ha nem érkezik több hozzászólás, egy jó válasszal elég jó eséllyel szállhattok harcba az Alapjáratos bögréért.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Ford Mondeo ST250 Eco
2018. október 06.
A Mondeo ST250 Eco mai szemmel nézve egy igen furcsa próbálkozása volt a Fordnak az öko-sportautók irányába. Sorozatgyártásba sosem került, pedig még azelőtt megfogant, hogy a hibrid vagy elektromos autók áramlata megindult volna.
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2018. november 02.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2018. november 02.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!
2018. november 02.
Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.