2018. január 26. | 17:53

Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.

Nem csak az Alapjárat által publikált cikkek, hírek száma növekedett meg január folyamán, hanem ezzel párhuzamosan olvasótáborunk is gyarapszik. Remek fokmérője ennek Facebook oldalunk kedvelőinek száma, amely már bőven meghaladja a 23.000-et.

Kik a legújabb póló és bögrenyertesek?

Kíváncsi vagy, vajon te is azok között vagy-e, akik Alapjáratos pólót vagy bögrét nyertek? Akkor tekintsd meg az alábbi Youtube videót, melyből kiderül, kik voltak a szerencsés nyertesek ezúttal. Érdemes feliratkoznod az Alapjárat Youtube csatornájára, hiszen ott értesülhetsz első kézből, akár már napokkal korábban is arról, hogy nyertél-e.

Szeretnél te is Alapjáratos pólót vagy bögrét? Itt az újabb lehetőség!

Reményeink szerint Facebook rajongóink száma hamarosan eléri a bűvös 30.000-es számot, amelynek apropójából ismét lehetőséged nyílik arra, hogy szert tegyél egy Alapjáratos ajándéktárgyra. Ezúttal kisorsolunk:
  • 2 db Alapjáratos pólót (fekete vagy piros színben)
  • 1db Alapjáratos bögrét
Először azok nevét fogjuk kisorsolni, akik pólót nyertek, majd a bögrenyertes nevét húzzuk ki. A nyereményjátékban akkor vehetsz részt, ha kedveled ezt a cikket népszerűsítő Facebook posztot. A jó hír, hogy semmilyen más kötelezettséged nincs!

Mikor várható a következő sorsolás?

Bár jósgömbünk nincs, a jelenlegi növekedési ütemet figyelve úgy tippeljük, hogy akár már február végére összejöhet a 30 000 Facebook rajongó. Mi mindent megteszünk azért, hogy így legyen, ha meghívod ismerőseid, akkor te is felpörgetheted kicsit a folyamatot.

Hogyan értesülhetsz róla, ha nyersz?

Kedveld az  Alapjárat Facebook oldalát, de még jobb, ha feliratkozol Youtube csatornánkra, ahol minden más forrásnál korábban pillanthatod meg a nyertesek névsorát. Ha a szerencsések között leszel, Facebook üzenetben fogunk megkeresni az ajándéktárgy postázásával kapcsolatban.

Mik a játék részvételi feltételei?

Legújabb nyereményjátékunk mindössze egyetlen feltétellel rendelkezik, ez pedig az, hogy lájkold ezt a cikket népszerűsítő Facebook bejegyzést. A bejegyzést nem kötelességed megosztani, és azt sem várjuk el, hogy kommentelj alatta, mi több, az Alapjárat Facebook oldalának kedvelése sem előírás. A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.