Nyereményjáték: Úton a 40 000 rajongó felé!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Az Alapjárat Facebook oldala kevesebb mint 20 hónap alatt 30 ezer rajongóra tett szert, melynek alkalmából kisorsoltunk 2 pólót és 1 bögrét. Hamarosan újabb ajándéktárgyakat osztunk ki!

Az Alapjárat csapata a közösségi oldalakon való jelenlétre a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet, kiemelt figyelmet szentelve a Facebookon való jelenlétnek. Köszönjük mindenkinek, aki egy lájkkal, megosztással vagy kommenttel jelzi, érdeklik az általunk közzétett tartalmak. Kiírtunk egy újabb nyereményjátékot, melynek részletei alább olvashatóak.

Különösen hálásak vagyunk azért, hogy nem "csak" ez 30 000-es szám szerepel az Alapjárat Facebook oldalán, mint követőtábor, hanem aktívan megosztják Olvasóink a hírekkel, cikkekkel, képgalériákkal és videókkal kapcsolatban.

Az Alapjárat története

Kik nyertek Alapjáratos pólót és bögrét?

Január végén, amikor 23 000 lájkolója volt közösségi oldalunknak, nyereményjátékot hírdettünk meg "Úton a 30 000 rajongó felé" címmel. Ígéretünknek megfelelően ki is sorsoltuk a felajánlott 2 pólót és 1 bögrét, ők legújabb nyerteseink:

  • Szabó Zoltán (póló)
  • Veres Tibor (póló)
  • Dudás Zsuzsanna (bögre)

Ez úton is gratulálunk! A nyertesekkel felvettük a kapcsolatot a Facebookon. Minden érintettet arra kérünk, ellenőrizze bejövő üzeneteit.

Alapjáratos galléros pólót nyerhetsz

Szeretnél te is egy Alapjáratos pólót vagy bögrét?

Úgy számoljuk, hogy a jelenlegi növekedési ütemet figyelembe véve még idén, azaz 2018-ban összejöhet a 40 000 oldalkedvelés. Ezúttal a következőket ajánljuk fel rajongóink számára:

2 db Alapjáratos pólót (fekete színben)
2 db Alapjáratos bögrét

Először a pólót nyert játékosok nevét sorsoljuk ki, azt követően pedig azok nevét, akik bögrét nyertek. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy lájkold az Alapjárat Facebook oldalán ezt a cikket népszerűsítő posztot. Ezen kívül semmilyen kötelezettséged nincs, de ha meghívod a barátaid, hogy kedveljék oldalunkat, úgy biztosan hamarabb összejön a kitűzött 40 000-es cél!

Alapjáratos bögre

Mikor lesz a következő sorsolás?

Sajnos jövőbelátó képesség híján csak tippelni tudunk. Bízunk benne, hogy még idén, azaz 2018 decemberéig meg tudjuk tartani az újabb sorsolást, amint eléri az Alapjárat Facebook oldalának rajongóinak a száma a 40 000-et, sort is kerítünk erre.

Hogyan értesülhetsz arról, hogy nyertél?

Ha te leszel az egyik szerencsés, akkor Facebook üzenetben fogunk értesíteni, és az ajándéktárgy postázásával kapcsolatos adatokat fogjuk kréni tőled.

Mi a nyereményjáték szabályzata?

Az egyetlen feltétel, amint az fent már említésre került, hogy lájkold ezt a cikket népszerűsítő Facebook posztot. Nem várjuk el, hogy megoszd, vagy hogy bármit is kommentelj, persze ha megteszed, mi örülünk neki, és köszönjük! Így a saját esélyeidet nem csökkented, sőt, csak segítesz nekünk, hogy mielőbb tudjunk sorsolni.

Az általános Nyereményjáték Szabályzatban foglaltak ezúttal is érvényesek.

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat stábja felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

További autós hírek

Ők ketten úgy keltek át ezen a békéscsabai gyalogátkelőn, ahogy az meg van írva. Deszkáról, rolerről leszállva! Talán ennek köszönhetik azt, hogy nem...

Sajnos a legalapvetőbb KRESZ szabályokat is képesek sokan megszegni figyelmetlenségből. Ezen, a rendőrség által közzétett térfigyelő kamerás felvételen az látszik, hogy a kanyarodási...

A Sanghaj mellett, a Jangce folyó partján fekvő Vuhsziban található híd omlott össze. Sajnos három autóra rázuhant és a benne ülök azonnal meghaltak....

Mentőautó ütközött személyautóval Nyíregyházán, a Pazonyi úton vasárnap este. A baleset következtében a gépkocsiban utazó 31 éves nő a helyszínen életét vesztette. További...

Olvasónktól kaptuk a videót az Illatos úti tahó teherautósról. Írja: “Az illatos út elején egy teherautó a tilos jelzés ellenére piros lámpánál és...

Kapcsolódó írások

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!
Nyereményjáték: Úton a 30.000 rajongó felé!
2018. január 26.
Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!