Nyerj egy kétfős vacsorát luxus körülmények között!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat csapata egy különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedik két olvasója számára: nyerj egy exkluzív vacsorát egy vendégeddel luxus körítéssel.

Romantikus vacsorára vágysz a kedveseddel? Vagy csak szívesen eltöltenél egy kellemes estét egy rég nem látott ismerősöddel, jó barátoddal? Akkor a következő promóciónk éppen neked találták ki!

Lájkold az Alapjárat Facebook oldalán ezt a bejegyzést, kommentben írd meg, kit vinnél magaddal, és ha te leszel a szerencsés nyertes, akkor a következő nyeremény lesz a tiéd:

  • Exkluzív vacsora a Dunapark Étterem és Kávéházban két fő részére
  • Budapesten belül bárhonnan elvisz szakképzett sofőrünk Téged és vendégedet egy S osztályos Mercedes-Benz gépjárművel
  • A vacsora után sofőrünk a Nyertest és vendégét a Nyertes által megadott címre fuvarozza
  • A vacsora árát mi álljuk, a fuvarszolgálat szintén ingyenes!

Kérünk, valós Facebook profillal vegyél részt a nyereményjátékban, amelyet rendszeresen használsz, hogy értesíteni tudjunk, ha Téged sorsolunk ki. A játékban csak azok vehetnek részt, akik megjelölik egy ismerősüket kommentben a Facebook bejegyzés alatt.

A Nyertes hozzájárul, hogy az Alapjárat stábja videofelvételt készítsen arról, ahogyan megérkezik a Mercedes a Dunapark Étterem és Kávéház elé, majd a nyertes és vendége kiszáll a gépjárműből. A videó megosztásra kerül az Alapjárat Youtube csatornáján, weboldalán, Facebook oldalán, és más közösségi oldalakon is.

A nyereményjátékot az Alapjárat szervezi. A lebonyolításért kizárólag az Alapjárat felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Nyereményjáték: Kisorsoltuk, ki nyerte a kétfős vacsorát luxus körítéssel!
2017. december 19.
Az Alapjárat csapata egy exkluzív vacsorát ajánlott fel két olvasójának. A sorsolást megtartottuk, kiderült, kik a szerencsések.
Az új Maybach fényszórók képeket vetítenek az útra
2018. március 09.
Nem kevesebb, mint kétmillió pixeles alakzatokat tud az útra vetíteni az új Mercedes Maybach S-osztály. Nagyszerű kiegészítő vagy inkább teljesen szükségtelen?

További hírek