Programajánló - Esküvői Kiállítás

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Ha szereted a luxusautókat, látogass el az Esküvői Kiállításra 2018. január 27-28-án, ahol többek között egy ismerős Mercivel is találkozhatsz majd!

A Sportarénában kerül megrendezésre idén is az Esküvői Kiállítás. Mindenképp ott a helyed, ha mostanában tervezgeted az esküvődet, de ha autóbolond is vagy, külön örömet fog okozni. Hogy miért? El tudsz képzelni olyan esküvőt, ahol rozoga járgánnyal hajt el az ifjú pár, hátulján a "just married" felirattal? Persze hogy nem!

Esküvőre autóbérlés

Ha esküvő, akkor csakis oldtimer vagy luxusautó jöhet szóba, alább adni nem lehet. Ekkor kerül képbe a "régi ismerős" is, ugyanis az autók, motorok és hintók között, amiket bérelni lehet a nagy napra, helyet kap a korábban már tesztelt Mercedes-Benz S350d AMG is!

Mercedes-Benz S osztály bérlés

A férfi érdeklődők nyilván jobban el lesznek foglalva a vasparipák nézegetésével, mint különböző virágokkal és dekorációkkal, de ez nem is baj, mindenki megtalálja a magához illő kiállítókat!

Ahogy az Esküvői Kiállítás szervezői mondják:

„Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal.

Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várunk szeretettel 2018. január 27-28-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!”

További információ az Esküvői Kiállítás oldalain találhatóak:

Esküvői kiállítás luxusautó bérléssel

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A német luxus etalonja – Mercedes-Benz S-osztály (W140)
2018. február 09.
A W140-es „bálna” Mercedes hét évig képviselte a márka csúcsát a 90-es években. Grandiózus megjelenésével és műszaki túltervezettségével új mércét állított fel a luxusautók piacán.
Kémfotókon a négyajtós Mercedes-AMG GT
2017. május 09.
Kéretlen kamerák előtt pózolt végre a Panamera egyik legnagyobb ellenfele, a Mercedes-AMG GT, amiben a V8-as mellett hibrid motor is megbújik majd

További hírek