Smoke & Charm – A dízelesek közössége

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A Smoke & Charm Magyarország legnagyobb dízel klubja, ami 2013 óta tartja össze a gázolaj hajtotta autók szerelmeseit.

Csíped a TD-ket, a TDI-ket vagy épp a PD TDI-ket? Minden hétvégéd abból áll, hogy az autód finomítgatod, pöckölgeted? Akkor tutira ismerős lehet a Smoke & Charm közösség neve! Ha esetleg még nem hallottál róluk, akkor itt az ideje, hogy megtudj mindent Magyarország legnagyobb dízel-őrült csapatáról!

 Smoke & Charm

A Smoke & Charm egy autós közösség neve, mely népszerűségének köszönhetően 2013-as alapítása óta fél éven belül egy branddé nőtte ki magát. Facebook oldalukra a vicces, egyedi humorral megalkotott mémek mellé szemet gyönyörködtető dízel autócsodákat, hazai és külföldön is híressé vált projekteket publikálnak a dízel fanatikusok kiszolgálása érdekében. Leginkább a dízel technológiában rejlő potenciálra próbálják felhívni a figyelmet (tévhitekkel ellentétben nem az eszetlen kormolásra), legyen szó utcai, vagy versenyautózásról.

Hozzájuk kapcsolódik a gyakran teltházas "Országos Diesel Találkozó" sorozat a Hungaroringen és Kiskunlacházán, valamint számos adománygyűjtés is. Egy összetartó autós közösségnek, csapatnak vallják magukat. Merchandise termékeik vásárlásával nem csak őket támogathatod, hanem hozzájárulhatsz az újabb és újabb adománygyűjtések szervezéséhez, ahhoz kapcsolódó anyagi feltételek megteremtéséhez.

A CharmNation weboldalon érdekes cikkeket olvashatsz mindenről, ami a dízel autókkal kapcsolatos, tippeket, beszámolókat is találsz szereléssel kapcsolatban. A webshopon keresztül ruházati termékeket, matricákat, kiegészítőket és tuning kellékeket szerezhet be minden dízel rajongó! A TDI Klub rendezvényeiről Facebookon tájékozódhatsz, a soron következő gyorsulási versennyel egybekötött Charm találkozó május 12-én Kiskunlacházán lesz esedékes.

Lájkold az oldalukat Facebookon és csatlakozz a Smoke & Charm TDI Club zárt csoportba, ahol már több, mint 37 000 tag oszthatja meg egymással élményeit, tanácsait! Ha bármilyen kérdésed, ajánlatod van, vagy csak szeretnél képet, illetve videót küldeni a számukra, akkor azt a [email protected] címre tudod megtenni.

Kapcsolódó írások

A dízelmotor története - szívódízel, common rail rendszerek
2017. március 10.
A dízelmotorok fejlődése lassan, de biztosan zajlott - az áttörés a közvetlen befecskendezéses rendszerekkel érkezett meg
Ha dízel autót vennél, akkor új Volvód már nem lesz!
2018. május 18.
Végleg száműzi új modelljeiből a dízel erőforrásokat a Volvo, így a legfrissebb S60 szedán már kizárólag benzines és benzines-hibrid változatban lesz elérhető.
Hullócsillag? – Mercedes E-osztály W210
2018. augusztus 25.
A W210-es egy új arculatot és vállalatfilozófiát képviselt a Mercedes palettáján a 90-es évek közepétől. Nem generációkra tervezték, mégis szépen teljesít!
Tankoló autó a benzinkúton
2018. október 09.
Megváltoztatják a tervek szerint az üzemanyag-jelöléseket a benzinkutakon október 12-től.