Suzuki Világrekord Nap június 9-én a Hungaroringen

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Június 9-én rendezik a Suzuki Világrekord Napot, ahol kizárólag Suzuki motorkerékpárral lehet részt venni.

Június 9-én szombaton kerül megrendezésre a Suzuki Világrekord Nap, melynek a Hungaroring ad otthont, ahol kizárólag Suzuki motorkerékpárral lehet részt venni a programokon, hiszen csakis a közös szenvedély és az együttes megmozdulás révén fogja siker koronázni a világ szintű rekordkísérletet.

A cél egyszerű: a lehető legtöbb Suzuki motorkerékpár tulajdonos vegyen részt a rendezvényen a világrekord mérési pontján, amely 13 órától kezdődik, így érdemes időben érkezni, hogy mindenki tudjon regisztrálni. A rekordon résztvevő összes Suzuki motoros együtt fog a Hungaroring aszfaltcsíkjára felhajtani és közösen tesznek meg legalább 3,2 kilométeres távot.

Ez azt jelenti, hogy rendhagyó módon és pályatörténelmet is írva a Hungaroringen egyszerre és egy időben fog végiggurulni az összes Suzuki motorkerékpár. A szervezők remélik, hogy a résztvevő motorokkal sikerülni fog megdönteni a korábbi rekordot, ahol 915-en tették meg a 3,2 kilométeres szakaszt egy belga Suzuki rendezvényen.

Suzuki tulajdonosok a Hungaroringen

A világrekord kísérleten és programokon való részvétel regisztrációhoz kötött és csak Suzuki motorkerékpárral lehetséges. Az online regisztrációs felület május 24-én 18 órától került megnyitásra. A regisztrációt a helyszínen is meg kell erősíteni. Csakis érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező, tehát rendszámos Suzuki motorkerékpárokkal lehet regisztrálni a rekordkísérletre és a programokra.

Amennyiben nem szeretnél részt venni a pályamotorozáson és a vezetéstechnikai tréningeken és csak a Guinness-rekord-kísérletre érkezel, akkor nem kell online regisztrálnod.

A nem mindennapi eseményen ráadásul a Motofest-hez hasonló programok is várják az érdeklődőket, tehát a rekordkísérlet mellett lesz szabad és felvezetéses pályamotorozás, vezetéstechnikai tréningek, de rengeteg csábító betétprogramra és további meglepetésekre is számíthatsz, ha kilátogatsz a mogyoródi pályára 2018. június 9-én.

Suzuki pályamotorozás

Az egész napos esemény, illetve azok programjai minden Suzuki motorkerékpár tulajdonos és látogató számára díjmentesek. Amennyiben nem Suzuki motorod van, de szeretnél kilátogatni a rendezvényre, akkor a külön kijelölt parkoló vár, mivel az esemény helyszínein és a rekordkísérleten csakis Suzuki motorkerékpárok vehetnek részt.

Suzuki motorkiállítás

Mindenki, aki Suzuki motorral érkezik, annak ki kell töltenie egy jelentkezési lapot a Guinness-rekord-kísérletre és egy Felelősségvállalási Nyilatkozatot. A regisztrációs pontban - amely a Média Parkolóban lesz kialakítva - a megfelelően kitöltött dokumentumok leadása esetén karszalagot kapnak, ami nélkül nem lehet behajtani a Hungaroringre.

Írd be a naptárba és oszd meg barátaiddal is a hírt: június 9. szombat – Suzuki Világrekord Nap a Hungaroringen!

A Suzuki Világrekord Nap Facebook eseménye

A Suzuki Világrekord Nap weboldala

Forrás/ Fotók:

További autós hírek

Még mellette sem szívesen parkoltunk volna, hiszen a sofőr – érthető indulatai ellenére – egy igazi dühöngő őrült, aki kezelésre…

Egy román “horror karaván”, az MO-ról lehajtva, a 7-es útra balra kanyaradó sávból, piros lámpánál jobbra kanyarodik. (szerencsére baleset nem…

A beleset-megelőzés, a rendőrség egyik hivatalos facebook oldala és a PoliceHungary YouTube csatorna posztolta ki azokat a jeleneteket egy videócsokorban,…

Kereskedelmi forgalomban várhatóan 2021-ben kapható majd, de valaki már csapatja vele 🙂 A durván 3 hete leleplezett monstrum most közúton…

A nógrádszakáli fiatalember falubelijétől akart autót lopni, de megzavarták. Nem adta fel, nem sokkal később egy kisáruszállítót sikerült elkötnie, de…

Kapcsolódó írások

Suzuki Guinness-rekord kísérlet a Hungaroringen!
2018. június 10.
2018. június 9-én nem kisebb célért gyűltek össze a Suzuki motorkerékpár tulajdonosok, minthogy megdöntsenek egy korábbi Guinness-rekordot.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
A legőrültebb autók a 2017-es tokiói autószalonról
2017. november 02.
A japánoktól Európába egészen visszafogott modellek jutnak csak el, de a galéria bemutatja azt is, mit tudnak kihozni magukból, ha a saját közönségüknek gyártanak
A nagy Suzuki kvíz - válaszolj 10 kérdésre!
2017. december 10.
A Suzukit nem kell senkinek se bemutatni, olyannyira népautó Magyarországon, amennyire a Volkswagen Németországban, de vajon mennyit tudsz róluk? Teszteld a tudásod!