2018. szeptember 12. | 20:02

Lassan vége az autós szezonnak, így érdemes kihasználni a még hátra lévő autós és motoros találkozókat

VIII. Dunaújvárosi Trabant – Wartburg Találkozó

Helyszín: Dunaújváros Időpont: szeptember 15. Szeptember 15-én - vagyis szombaton - nyolcadik alkalommal gyűlnek össze az egykori NDK – Kelet-Németország – autócsodái a szocreál hangulatú Dunaújvárosban. Lesznek itt Trabantok, Wartburgok, Barkasok, Simson motorok és persze Robur és IFA teherautók szép számmal. Aki oda van a kétüteműekért, az ne hagyja ki ezt a remek eseményt. Programok:
  • 8:00: Nyitás
  • 10:30: Nevezések leadása
  • 11:00: LEGek versenye
  • 13:00: Csapatverseny
  • 15:00: Városi felvonulás
  • 16:00: Eredményhirdetés
A VIII. Dunaújvárosi Trabant – Wartburg Találkozó Facebook oldalán további részleteket tudhatsz meg.

XVII. Karcagi Motoros találkozó

Helyszín: Karcag Időpont: szeptember 14-16. A rockzene és a motorozás szorosan összetartozik, amire remek példa a hétvégi karcagi motoros találkozó, ami a 17. ilyen buli lesz a sorban. A háromnapos, szeptember 14-e és 16-a között megrendezésre kerülő esemény minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínál, így aztán családok és kemény rockerek egyaránt kibulizhatják magukat. Többek között a Blues Company, a Maxiumus zenekar, a CA/CD, az Iron Maidnem Tribute Band, a rocker csajokból álló Dorothy, a helyi Brain Drain és egy igazi rockabilly csapat, a Rockin’ RockCats szórakoztatja majd a közönséget. Persze egy motorostalálkozó mit sem ér felvonulás nélkül, ami szombaton 14 órakor indul majd. A felvonulás útvonala ez lesz: Fürdő - Deák krt. - Kisújszállási út - SZIM buszforduló- Kisújszállási út - Vasút utca - Széchenyi sgt. - Szent István sgt. - Kacsóh utca - Dózsa György út - Kossuth tér - Madarasi út - Kórház utca – buszforduló - Fürdő. Ha további információkat akarsz megtudni, akkor keresd fel a XVII. Karcagi Motorostalálkozó Facebook oldalát.

Szezonzáró Opel Találkozó és tájékozódási verseny

Helyszín: Dunaújváros, Szalki-sziget Időpont: szeptember 14-16. A 2018-as év szezonzáró találkozóját egy igazi fesztivál helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-sziget kempingjében rendezik meg szeptember 14-16-án. A 2018-as Szezonzáró Opel Találkozó keretein belül tájékozódási verseny is rajtol majd a Szalki-szigetről. Az Opel Road Racing Series '18 elnevezésű tájékozódási versenyen bárki indulhat, akinek Opel gépkocsija van. A cél az, hogy a versenyzők minél rövidebb idő alatt teljesítsék a rajt pillanatáig titkos útvonalat és feladatokat. A részvételhez szükséges egy megfelelő állapotú gépjármű, egy pilóta és egy navigátor. A verseny során GPS navigáció használata engedélyezett.

VI. Paul Walker emléktalálkozó

Helyszín: Kecskemét Időpont: szeptember 15. Idén is megrendezik a Paul Walker emléktalálkozót Kecskeméten, ahol lehetőség lesz az autók előtt gyertyát gyújtani. További részleteket tudhatsz meg a Paul Walker emléktalálkozó Facebook oldalán. Forrás: