Túl a 10 000. facebook rajongón: Meglepetés!

Frissítve:
2018-11-02, 16:11

Az Alapjárat facebook oldalának követőtábora átlépte a bűvös 10 000-es határt. Az esemény kapcsán blogunk portállá alakult, és az ígért meglepetés sem marad el.

10000 facebook lájk

Az első blogbejegyzés az Alapjárat weboldalán 2016. november 26-án került közzétételre, azóta 219 cikket tettünk közzé különféle kategóriákban. Csapatunk beszámol a nagyvilág legfrissebb hírei mellett a hazai autós eseményekről, rendszeresen közzé teszünk technológiai témájú írásokat, na és persze nem maradhatnak el az autó tesztek és a kvízjátékok sem. Mivel ennyi cikk már rendezettebb, letisztultabb formátumot kíván, mint egy blog, a blogból portál lett, melyet igyekeztünk mobil eszközökre is optimalizálni.

Az elmúlt közel fél év során dinamikusan nőtt az Alapjárat facebook oldalának követőtábora, mára már bőven túllépte a 10,000-et a rajongók száma, amit hálásan köszönünk nektek. A visszajelzések alapján íme a top5-ös lista a legnépszerűbb cikkekből. Köztük van a kedvenced?

  1. Audi egy Lamborghini szívével
  2. Top 100 – Európa legnépszerűbb autói 2016
  3. A dízelmotor története – szívódízel, common rail rendszerek
  4. Világ szinten ez a legszebb autó 2017-ben
  5. Az automata váltók 100 éve

A 10,000-es határ kapcsán megígértük egy - már forgalomban nem használható - Ford Escort elpusztítását. Ezt a műveletet a nyár második felében fogja csapatunk végrehajtani, az általatok javasolt ötletek közül kiválasztva a legizgalmasabbat, ami egyelőre maradjon meglepetés.

Ha tetszik az oldal, hívd meg ismerőseidet, hogy lájkolják az Alapjárat facebook oldalát és oszd meg a cikket Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Egy lehetséges alternatíva közösségi közlekedésre – GreenGo
2018. november 02.
Lassan egy hónapja indult Budapesten a GreenGo közösségi villanyautó megosztó szolgáltatása, ami Magyarországon a maga nemében az első ilyen
Tuning Power - ha érdekelnek a tuning autók
2018. november 02.
Érdekelnek a tuning autók? Lóerő hiányban szenvedsz? Vagy csak szimplán megnéznéd, meddig lehet ültetni autót? A Tuning Power facebook-oldalt neked találták ki!
Városnézés haladóknak - Budapest Travel Guide App
2017. november 10.
Szeretsz utazni? Új helyeket felfedezni? Nem akarsz lemaradni semmi olyanról, amit később megbánnál? A Travel Guide-dal tartalmasan töltheted az idődet Európa nagyvárosaiban.
Az autós alkalmazások Szent Grálja - Waze Andorid App
2017. november 23.
Kiválthat egy navigációs applikáció egy kimondott céleszközt? Örök vita, pro és kontra érvek feszülnek egymásnak, de még egyértelmű győztes nem került ki a ringből. Vagy mégis?