Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.

A BMW 730Ld xDrive teszteléséről készült cikk facebookon való közzétételekor meghirdettünk egy játékot. Arra kértük olvasóinkat, válaszolják meg, hogyan és hol tölthető a BMW 730Ld kijelzős kulcsa?

Megtartottuk a sorsolást, a szerencsés kommentelő egy Alapjáratos ajándéktárggyal gazdagodhat, ami választhatóan egy bögre vagy egy póló lehet. A nyertest egy facebook sorsolás lebonyolítására alkalmas app segítéségével határoztuk meg, akinek a neve a videóból derül ki:

Arra kérjük a nyertest, hogy írjon egy e-mail üzenetet az [email protected] címre, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az Alapjárat facebook oldalán keresztül privát üzenetben.

Jelenleg is fut még két nyereményjáték!

Egy Alapjáratos bögre boldog tulajdonosa lehet, aki az Audi A5 Cabrioletet teszt kapcsán helyesen válaszol feltett kérdésünkre. Ezen felül minden 100. hírlevelünkre feliratkozó között egy újabb bögrét sorsolunk ki.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!
2017. augusztus 16.
Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.
Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!
2017. augusztus 22.
Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk egy újabb Alapjáratos bögrét követőink között. Ezúttal Youtube csatornánkra feliratkozók közül választottuk ki a nyertest.
Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!
2018. április 11.
Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.