Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.

Június utolsó napjaiban egy Audi A5 Cabriolet típusú személygépjárműről készítettünk egy bővebb elemzést, melyről videót is feltöltöttünk az Alapjárat Youtube csatornájára. A cikkhez kapcsolódó Facebook bejegyzés alkalmával azt kérdeztük Olvasóinktól, hogy milyen differenciálmű dolgozik az Audi A5 Cabriolet alatt?

Újabb Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki olvasóink között

Újabb Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki olvasóink között

A bejegyzés alatti kommentekből kiválasztottuk a helyes válaszokat, ami a Torsen T3 volt, és közöttük sorsolással döntöttük el, ki nyeri az újabb Alapjáratos bögrét. A szerencse Zsigó Dávidnak kedvezett, akit arra kérünk, küldjön a bögre átvételével kapcsolatban egy e-mailt az info@alapjarat.hu címre, vagy üzenjen az Alapjárat facebook oldalán keresztül.

Te is nyerhetsz Alapjáratos bögrét!

Ha szeretnél Te is egy Alapjáratos bögrét, nincs más dolgod, mint iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, amit a cikk alatt meg is tehetsz. Hamarosan elérjük a 200 feliratkozót, ekkor pedig kisorsolunk egy újabb ajándéktárgyat.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!
2018. április 11.
Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.

További hírek