Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.

Június utolsó napjaiban egy Audi A5 Cabriolet típusú személygépjárműről készítettünk egy bővebb elemzést, melyről videót is feltöltöttünk az Alapjárat Youtube csatornájára. A cikkhez kapcsolódó Facebook bejegyzés alkalmával azt kérdeztük Olvasóinktól, hogy milyen differenciálmű dolgozik az Audi A5 Cabriolet alatt?

Újabb Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki olvasóink között

Újabb Alapjáratos bögrét sorsoltunk ki olvasóink között

A bejegyzés alatti kommentekből kiválasztottuk a helyes válaszokat, ami a Torsen T3 volt, és közöttük sorsolással döntöttük el, ki nyeri az újabb Alapjáratos bögrét. A szerencse Zsigó Dávidnak kedvezett, akit arra kérünk, küldjön a bögre átvételével kapcsolatban egy e-mailt az [email protected] címre, vagy üzenjen az Alapjárat facebook oldalán keresztül.

Te is nyerhetsz Alapjáratos bögrét!

Ha szeretnél Te is egy Alapjáratos bögrét, nincs más dolgod, mint iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, amit a cikk alatt meg is tehetsz. Hamarosan elérjük a 200 feliratkozót, ekkor pedig kisorsolunk egy újabb ajándéktárgyat.

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Alapjáratos pólót nyerhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!
2018. április 11.
Ha április során feliratkozol az Alapjárat heti hírlevelére, akkor a hasznos információkon túl egy menő póló is a tiéd lehet.
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2017. július 22.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Bögrét sorsoltunk Youtube feliratkozóink között!
2017. augusztus 22.
Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk egy újabb Alapjáratos bögrét követőink között. Ezúttal Youtube csatornánkra feliratkozók közül választottuk ki a nyertest.