Úton az 5000 Youtube feliratkozó felé: 4 Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Elérte az Alapjárat Youtube csatornájának feliratkozótábora a 2000 fős határt, ígéretünknek megfelelően kisorsoltuk a nyerteseket.

Az Alapjárat Youtube csatornájára egy teljes éve rendszeresen kerülnek fel újabb és újabb videók, 10 hónapja pedig havi szinten jelentkezünk autós tesztekkel is.

76 000 ember - különösképpen, ha Alapjárat néző - aligha tévedhet, éppen ennyien tekintették meg eddig az új Audi A8-ról készített tesztvideónkat. Egyre népszerűbb különleges összehasonlító tesztünk, melyben két SUV-ot, a Toyota Land Cruisert és a Merceds-Benz GLS-t hasonlítottuk össze különféle szempontok alapján.

2018. januárjának végén nyereményjátékot hirdettünk azok között, akik feliratkoznak Youtube csatornánkra. Márciusban el is értük a kitűzött célt, így megtartottuk a sorsolást.

Alapjáratos ajándékokat nyertek:

  • Budai Zsolt - póló
  • Farkas Bence - póló
  • Gergely Szilárd - bögre
  • Téti Kata - bögre

Kövesd Youtube csatornánkat és legyél te a következő nyertes!

Ha még nem iratkoztál fel az Alapjárat Youtube csatornájára, itt a megfelelő alkalom: legközelebb 5 ajándékot fogunk kisorsolni.

  • 3 db Alapjáratos pólót (választható fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

Alapjáratos bögre

Mikor lesz a következő sorsolás?

Legközelebb 5000 Youtube feliratkozónál fogunk újabb Alapjáratos ajándéktárgyakat kisorsolni. Amint elérjük a kitűzött feliratkozószámot, egy Youtube videóban fogjuk közzétenni a nyertesek nevét, valamint további közösségi oldalainkon is posztolni fogunk a sorsolás megtörténtéről.

Mik a Nyereményjáték részvételi feltételei?

A szabályok hihetetlenül egyszerűek. Iratkozz fel az Alapjárat Youtube csatornájára, és automatikusan részt veszel a következő sorsolásban. A Nyereményjátékra természetesen érvényesek az általános Nyereményjáték Szabályzatban foglaltak.

A Nyereményjáték lebonyolításáért kizárólag az Alapjárat csapata felel, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Kapcsolódó írások

Iratkozz fel Youtube csatornánkra, és nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 29.
Érdekelnek a legújabb autós tesztek? A régi klasszikus vasakra is kíváncsi vagy? Irakozz fel Youtube csatornánkra, és nyerj menő Alapjáratos ajándékokat!
 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!
2017. október 13.
Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!