Úton az 5000 Youtube feliratkozó felé: 4 Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Elérte az Alapjárat Youtube csatornájának feliratkozótábora a 2000 fős határt, ígéretünknek megfelelően kisorsoltuk a nyerteseket.

Az Alapjárat Youtube csatornájára egy teljes éve rendszeresen kerülnek fel újabb és újabb videók, 10 hónapja pedig havi szinten jelentkezünk autós tesztekkel is.

76 000 ember - különösképpen, ha Alapjárat néző - aligha tévedhet, éppen ennyien tekintették meg eddig az új Audi A8-ról készített tesztvideónkat. Egyre népszerűbb különleges összehasonlító tesztünk, melyben két SUV-ot, a Toyota Land Cruisert és a Merceds-Benz GLS-t hasonlítottuk össze különféle szempontok alapján.

2018. januárjának végén nyereményjátékot hirdettünk azok között, akik feliratkoznak Youtube csatornánkra. Márciusban el is értük a kitűzött célt, így megtartottuk a sorsolást.

Alapjáratos ajándékokat nyertek:

  • Budai Zsolt - póló
  • Farkas Bence - póló
  • Gergely Szilárd - bögre
  • Téti Kata - bögre

Kövesd Youtube csatornánkat és legyél te a következő nyertes!

Ha még nem iratkoztál fel az Alapjárat Youtube csatornájára, itt a megfelelő alkalom: legközelebb 5 ajándékot fogunk kisorsolni.

  • 3 db Alapjáratos pólót (választható fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

Alapjáratos bögre

Mikor lesz a következő sorsolás?

Legközelebb 5000 Youtube feliratkozónál fogunk újabb Alapjáratos ajándéktárgyakat kisorsolni. Amint elérjük a kitűzött feliratkozószámot, egy Youtube videóban fogjuk közzétenni a nyertesek nevét, valamint további közösségi oldalainkon is posztolni fogunk a sorsolás megtörténtéről.

Mik a Nyereményjáték részvételi feltételei?

A szabályok hihetetlenül egyszerűek. Iratkozz fel az Alapjárat Youtube csatornájára, és automatikusan részt veszel a következő sorsolásban. A Nyereményjátékra természetesen érvényesek az általános Nyereményjáték Szabályzatban foglaltak.

A Nyereményjáték lebonyolításáért kizárólag az Alapjárat csapata felel, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

További autós hírek

Ahol ez a fevétel készült, talán ott van a világon a legmélyebben a közlekedési morál. A járdán közlekedve kerülte ki…
A budapesti közgyűlés módosíthat azon a rendeleten, amely megszabja a zónákat, a parkolódíjakat és azokat a napokat, amikor fizetni kell.…
Igen, a többiek igazi “lúzer” módjára kivárják a HÉV elhaladását, de őt ez nem igatja. ” Ma reggel jöttem munkába…
Előzésből visszatérő személyautó elé kanyarodott egy furgon hétfőn Körmend határában a 86-os főúton. – írja az rtlhirek.hu A teherautó vezetője…
Újra bevezetik Budapesten a kerékbilincselést – hívta fel a figyelmet Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős…

Kapcsolódó írások

3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!
2017. október 13.
Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!

További hírek