Egy hirdetési felület minél feltűnőbb, annál hatásosabb. Nincs ez másként a plakátokkal és a világító táblákkal sem. A különféle kivitelben beszerezhető, különleges marketingeszközök impozáns megjelenést biztosíthatnak egy cég számára. De vajon mire használhatóak és hol is lehet őket alkalmazni? Cikkünkben ezekre a kérdésekre kerestük meg a választ.

A világító táblák előnyei

Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek ezek a termékek, hiszen amellett, hogy jól mutatnak, vonzerőt is jelentenek a cég számára. Mindegy, hogy egy kávézóról, egy nagyobb múzeumról, esetleg egy kisebb ruhaboltról van szó, bárhol előnyt kovácsolhatunk belőlük. Ennek köszönhetően a cég sokkal figyelemfelkeltőbbé és érdekesebbé válik a vendégek és ügyfelek számára. Egy hagyományos tábla ugyanis éjszaka például nem annyira látványos, szemben a világító megoldással, ami akár egész napos működtetésre is alkalmas lehet.

Amennyiben szeretnénk, hogy a márkánk szimpatikusabbá váljon az emberek szemében, akkor érdemes valamivel több pénzt befektetni ebbe a világító megoldásba. A termékeknél a háttér kerül megvilágításra, a LED-es technika varázsolja azokat jóval feltűnőbbé. Egy átlagos érdeklődő sokkal előbb vesz észre egy ilyen marketingeszközt, mint egy egyszerű hirdetőtáblát. Mivel könnyen észrevehető és jóval egyszerűbben olvasható, így az arra sétálók könnyebben beazonosíthatják majd a helyszínt.

A világító táblák kínálata

A Reklámeszköz.hu világító tábla választékában számos egyedi megoldással találkozhatunk. A különféle méretben, kivitelben gyártott darabok mindegyike prémium minőségű. Létezik Economy LED világító plakátkeret, ami talán a legegyszerűbb modell. A keskeny, alig 19 milliméteres mélységű változat egy egyoldalas verzió, amit eloxált alumínium keretből készítettek el. A fénycsöves táblákkal ellentétben ezeknek az üzemeltetése jóval energiatakarékosabb. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a típus kizárólag beltéri használatra alkalmas.

Amennyiben kültérre kíván elhelyezni fontos információkat, akkor pedig ott van az ide alkalmas totemoszlop. A kétoldalas, szabadon álló változat teljes mértékben időjárásálló, amit akár 24 órás üzemidőben is működtetni lehet. A masszív és tartós állvány jól bírja a különböző időjárási körülményeket. Térkövezett, járólapozott, illetve a betonozott felületre egyaránt rögzíthető az üzlet, étterem, színház, szórakozóhely, múzeum vagy könyvtár elé.

Ha szeretné, hogy az információk jól láthatóak legyenek, akkor tehát érdemes beszerezni egy minőségi világító táblát!