2023. február 21. | 13:09

Aki elektromos autóval jár minden nap, nagyon jól tudja, hogy mennyire fontos a gyors és hatékony autó töltés. De mégis mi van akkor, ha erre nincs éppen mód, és úgy kell útnak indulni, hogy közben azon izgulnunk, hogy csak jussunk el a következő töltő pontig? Ebben a cikkünkben ennek elkerülésére javaslunk egy tökéletes megoldást.

Elektromos autó töltő otthon

Az elektromos autók egyre népszerűbbek, és ezzel párhuzamosan a töltőik igénye is egyre nő. Ha Te is elektromos autót szeretnél vásárolni, vagy már rendelkezel vele, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a saját otthoni elektromos autó töltő beszerzését.

Az otthoni töltők lehetővé teszik, hogy az autót akár otthon is biztonságosan és gyorsan feltöltsük. Így reggel már teljesen feltöltött állapotban fog rendelkezésünkre állni. Emellett pedig a központi töltőállomásokon való töltésre szánt idő és pénz is megtakarítható.
Az otthoni töltők többféle típusban és kapacitásban kaphatók, így mindenki számára könnyen megtalálható a megfelelő választás. 

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy az otthoni elektromos autó töltő vásárlása jelentős kényelmet és megtakarítást nyújthat az autó tulajdonosok számára.

Mire érdemes figyelni a vásárlás során?

A vásárlás előtt érdemes meggyőződni, hogy a terméken kívül nyújtanak-e olyan szolgáltatást, amivel például segítik a töltőállomás telepítését. Hiszen ezt nem feltétlenül tudjuk saját magunk elvégezni.
Megkérdeztük Albert Csabát, az Energia Háza webshop cégvezetőjét, hogy ők milyen szolgáltatásokkal segítik az elektromos autó töltő beüzemelését?

„Szakembereink már az első lépésektől segítenek. Legelső körben minden esetben helyszíni felmérést végzünk, mivel az egyedi adottságoknak megfelelően kell a későbbiekben eljárni. Ezután elvégezzük az elektromos tervezést, és személyre szabott tervet készítünk, ami minden szükséges bővítés és átalakítási tervet tartalmaz.
A vásárlást követően pedig telepítjük az autó töltőt, és minden szükséges hálózati bővítést is elvégzünk.”

Emellett természetesen kiemelten fontos, hogy csakis prémium minőségű eszközöket vásároljunk, hiszen hosszú évekig kell garantálják a megbízható működést.

 

Amennyiben elektromos töltőállomás vásárlásán töröd a fejed, érdemes tehát az Energia Háza szakembereire hagyatkozni.