2023. május 11. | 11:47

Rotinger tárcsák, a féktelen tuning-rajongóknak.

Mindenki, aki autóba ül, annak pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a látvány és a teljesítmény mellett a biztonság a legfontosabb, ehhez pedig elengedhetetlen egy megfelelően karbantartott és jól működő fékrendszer. Ebben a témában senki nem szeretne kompromisszumot kötni, de szerencsére nem is kell!

A Rotinger az a vállalat, amely kifejezetten féktárcsákra és fékdobokra specializálódott. Minden alkatrész, amelyet kínálnak, magas minőségű öntvényből készül, ami alacsony kopási együtthatót biztosít. Ez nem csak gazdaságos, hanem hosszabb távú biztonságot nyújt a fékezés során. A termékek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, és megfelelnek az eredeti alkatrészekkel szemben támasztott követelményeknek.

Miért érdemes Rotinger féktárcsát választani a gyári helyett?

A Rotinger féktárcsák számos előnnyel járhatnak az eredeti, gyári féktárcsákhoz képest. Emellett ezek a féktárcsák általában nagyobb fékerőt képesek biztosítani, így hatékonyabbak lehetnek a gyári társaiknál, különösen a nagyobb sebességek és terhelések esetén.

A sportosabb vezetési stílushoz és a versenyzési célokra is kiváló választás lehet a Rotinger, mivel javítják a fékhatást és megbízhatóbbak a magas sebességek és a nagyobb terhelések esetén. Az ilyen féktárcsák rendszerint jobb hőelvezetést is biztosítanak, amely lehetővé teszi a fékek hatékonyabb hűtését.

Összességében, ha javítani szeretnéd autód fékrendszerét vagy sportosabb vezetési élményre vágysz, akkor az ilyen féktárcsák nagyon jó alternatívát jelenthetnek a gyáriakhoz képest.

Kinek ajánljuk a Rotinger féktárcsákat?

Többféle típusú autós számára lehetnek előnyösek. A teljesség igénye nélkül, íme néhány archetípus, akiknek szívből ajánljuk a Rotinger féktárcsákat. Ha valamelyik verzióban magadra ismersz, ne habozz, keress minket bátran és tedd fel kérdéseid!

Sportos vezetők: Azoknak, akik szeretnek sportosabban vezetni vagy akár versenyeznek, a Rotinger féktárcsái javíthatják a fékhatást, növelhetik a stabilitást és hatékonyabb hőelvezetést biztosítanak.

Vállalkozók, flottatulajdonosok: A Rotinger féktárcsái számos autómárka és modell számára elérhetők, így ha flottaüzemeltető vagy, vagy autót bérelsz, akkor érdemes lehet a Rotinger termékeit választani, hogy javítsd az autók biztonságát és megbízhatóságát.

Olyan autósoknak, akik sokat járnak hegyvidéki területeken: A Rotinger féktárcsái kiválóan alkalmasak azoknak az autósoknak, akik gyakran vezetnek hegyvidéki vagy olyan területeken, ahol a fékrendszer nagyobb terhelésnek van kitéve. Ezek a féktárcsák nagyobb fékerőt biztosítanak és jobb hőelvezetést tesznek lehetővé, ami különösen fontos a hegyes területeken.

Végül, minden autós érdeklődőnek érdemes lehet megfontolni a Rotinger féktárcsáinak választását, hogy javítsák autójuk biztonságát és teljesítményét. Azonban fontos megjegyezni, hogy minden autó más, így mindig tanácsos alaposan tájékozódni a Rotinger féktárcsák specifikációiról, illetve a te autódhoz és vezetési stílusodhoz legjobban illő féktárcsát kiválasztani. Ebben pedig állunk rendelkezésedre. Minden elérhetőségünket megtalálod az elaforg.hu weboldalon.

Egyedi igényeid vannak?

A Rotinger minden kihívásra egy első osztályú termékkel válaszol. Nem véletlen, hogy idén az AMTS nyereményautója is típushoz gyártott első-hátsó fúrt és mart Rotinger féktárcsákat kapott.

Íme, a Rotinger család három legnépszerűbb tagja, amelyeket mindenképp érdemes közelebbről is megismerned: a GRAPHITE Line, a High Performance (HP) és a Tuning.

A ROTINGER GRAPHITE Line egy prémium osztályú terméksorozat, amelyet egy innovatív, korróziógátló bevonattal láttak el. Ezek a termékek olyan igényes felhasználóknak készülnek, akik a dinamikus vezetést és a vonzó megjelenést is fontosnak tartják, és akik számára a biztonság az első. Az innovatív korróziógátló bevonatot a galvanizálási folyamat során, speciális olaj impregnálással állítják elő, amely a termék külső és belső felületét is lefedi („GL" jelöléssel ellátott cikkszámok). A hosszabb élettartam mellett egyszerű és gyors szerelés, valamint vonzó és eredeti megjelenés jellemzi. A Rotinger féktárcsák 2020 óta mind ezzel a bevonattal ellátva kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A modern autókban gyakran tapasztalhatók termikus deformációk, amelyek alacsony futásteljesítmény mellett is kellemetlen vibrációkat okozhatnak a fékezés közben. A ROTINGER High Performance sorozata megoldást kínál ezekre a problémákra. Az öntöttvas anyag megnövelt széntartalma garantálja a jobb hőelvezetést és alacsonyabb hőmérséklet-ingadozást, így a féktárcsák kevésbé érzékenyek a termikus deformációra. Az új HP (High Carbon) féktárcsák dúsított anyagszerkezettel rendelkeznek, amelyek növelt hőállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a tárcsa gyorsabban vezeti el a hőt és ellenállóbb az ismétlődő felmelegedésnek és lehűlésnek. A ROTINGER HP féktárcsák tuning és standard változatban is elérhetők, és a „HP" jelöléssel vannak ellátva a cikkszámokon.

A ROTINGER Tuning termékei olyan dinamikus vezetőknek, a motorsport szerelmeseinek és tuning-rajongóknak készültek, akik nem csak a megjelenésre, hanem a biztonságra is odafigyelnek.

A ROTINGER a legnagyobb tuning féktárcsa választékkal rendelkezik a piacon, amely hét különböző kivitelben érhető el. A ROTINGER féktárcsák nem csak kiváló fizikai paraméterekkel rendelkeznek, hanem vonzó megjelenésükkel is felkeltik a tuning iránt rajongóknak az érdeklődését. Az ügyfelek preferenciáitól függően választhatnak fúrt, mart vagy mart és fúrt tárcsák közül, többféle kivitelben. 4

A furatok kivitelezése lehetővé teszi a tárcsák optimális hűtését, míg a marások hatékonyan tisztítják a fékbetéteket az szennyeződésektől és az „üveges felülettől" a működés során. A ROTINGER Tuning féktárcsái számos előnnyel járnak, köztük fejlett anyagok, NC-vezérelt megmunkálás, fúrás és bevágás. Az eredmény: rövidebb féktávolság, hatékonyabb szennyezőanyag-eltávolítás és gyorsabb hűtés, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Ha mindez, amit eddig olvastál, elnyerte tetszésedet, itt azonnal meg is tudod rendelni a termékeket. Ha nem találod azt a darabot, amire szükséged lenne, írj nekünk vagy hívj bennünket, és a segítségedre leszünk!

És mi mindenben számíthatsz még ránk?

Rotinger termékek mellett Kroon-Oil kenőanyagokat és olasz autóalkatrészeket is forgalmazunk. Nézz körül webshopunkban, látogass el üzletünkbe, de nyugodtan próbára tehetsz minket egyedi megkeresésekkel is, árajánlatkérés formájában.

Rotinger / Alapjárat.hu